23 iunie 2013

EBA, PREȘEDINTE

Vrem femeie președinte fiindcă asta nu (are) minte !

Actualul locatar de la Cotroceni (Traian Băsescu), vremelnic si el ca oricare dintre noi pe acest pamânt, s-a demascat, cum ar fi zis Petre Roman, afirmând ca ar fi dispus să sus(-)țină o femeie în competiția pentru fotoliul de la Cotroceni, ținut cald de dosul prezidențial băsist.
Instant analiștii politici s-au repezit să facă lista cu posibilele candidate. De la Elena Udrea, la Sulfina Barbu sau Anca Boagiu (căreia, ne spunea, hăhăind prezidențial, ia văzut chiloțeii când aceasta era micuță, se juca in nisip cu camioane si tractorașe, anunțându-se de pe atunci un viitor ministru al Transporturilor). Evident, toate aceste femei selectate de către analiștii politici, în special cei de la Antena 3, din raza de acțiune a (deveselului scut) Traian Băsescu.
Băi frate, uite care-i treaba cu muierea președinte. Și eu vreau, dar cu o condiție sa fie EBA (Elena Băsescu, buzata lu^ tata.). Și aș mai avea o condiție. Ca să păstram tradiția să candideze și să câștige cu numele EBA Ionescu. Să ne rămână "ESCU" nealterat, ce mama dracu, că doar asta nu am dat la export sau la fier vechi.
Cu EBA la Cotroceni, editând fraze către nația română de 3 ori pe săptămână (Na, și rima perfectă!) vă dați seama ce halimai total ar fi pe o lungime de 4 ani? O și văd pe buzată, la oră de maximă audiență, vorbindu-ne despre migrația cocorilor, în timp ce în jurul Cotrocenilor oamenii demonstrează, cerând salarii decente și asistență socială eficientă.
Sau, vorbindu-ne despre globalizarea aerului, în timp ce națiunea română plătește taxe și pe aerul inhalat. După care să o auzi și pe ea, ca pe ăl bătrân, hăhăind. Nu ar fi demență totală ca în scheciurile cu proști, ca la un standby comedy. Acum, pe bune, cât v-ar fi costat să mergeți la un bar cu program de standby comedy? Cu EBA in tubul catodic, în LED sau în cristalele lichide, după caz, buzunar sau nivel social, ne costa muuuuult mai puțin și e și mai haios să o vezi citind, un minut, intervenția propusă de consilierii săi, mai proști (dacă se poate așa ceva) decât buzata lu^ tata, europarlamentăreasa de largă respirație și transpirație.
De aceea mă întorc și zic: Vrem femeie președinte fiindcă asta nu (are) minte ! Și dacă ar fi să fie EBA candidată, atunci mai urlăm o lozincă simplă: Hai cu toții la votare fiindcă asta minte n-are! EBA, PREȘEDINTE !!

Un comentariu:

Dan spunea...

interesant...