8 martie 2011

Pentru femeile noastre


LA MULŢI ANI, SĂ FIŢI IUBITE, FERICITE ŞI NOROCOASE.

Fereşte-mă, Doamne, de ieşire din recesiune


Emil Boc avea dreptate. În această primăvara vom ieşi din recesiune. Primele semne s-au arătat deja la staţiile de benzină. Următorul pas va fi creşterea preţurilor la alimente.

7 martie 2011

Victoria ghioceilor asupra recesiunii


Mai avem de rãbdat doar câteva zile pânã la marele dezgheţ prognozat de meteorologul de serviciu Emil Boc, când primii ghiocei ai relansãrii economice vor scoate capul din recesiune.
Ar mai fi vreo 23 de zile de post negru pânã când se va anunta oficial iesirea din recesiune. Emil Boc a riscat un pic cu prognoza sa. Eu nu as fi mizat pe plãpânzii ghiocei în lupta cu recesiunea, ci pe rezistenta şi binefăcătoarea lobodã.
Liderii PDL sunt de pãrere cã odatã cu anuntul victoriei asupra recesiunii se va spulbera şi mitul necesitãţii apariţiei partidului Albã ca Zãpada care-i scapã pe hoţii lui Ali Baba de furia mulţimii. Neîncrederea în PDL se va dezgheta şi nehotãrâtii, considerã ei, vor da nãvalã sã se înscrie în PDL. Formaţiunea ce se pregãteste de congres otrãvind fântânile şi trăgând în ţeapă rebelii, talibanii portocalii şi infidelii.