22 noiembrie 2012

Vinerea neagra a prostimii

Prostime ca cuprinde in tara asta dementita de la o zi la alta. A fost "vinerea neagra". Stiti ce-i asta? O zi in care reducerile la unele marfuri ajung si la 70%. Isteria incepe noaptea. Inca o aiureala preluata de la americani. Asadar... vinere reagra si la romani, de parca am fi trait in zile albe pana acum. Reduceri la drujbe, scaune de birou, ulei, cafetiere, parca si faina. Si cam atat. Asa inghesuiala si prosti pe metrul patrat am vazut doar la pomeni (chiar si electorale) si pupat moaste. Parca nici acolo. Cei mai multi halitori de vinere neagra erau trecuti binisor de 65 de ani. Ma prind cu voi in pariu ca oamenii astia nu aveau pensie mai mare de 7 milioane. Si mai fac un pariu. Cel putin jumatate din pensie au risipit-o intr-o singura vineri. Pe drujba si scaune de birou. De acum va urma o luuuunga zi neagra pana la viitoare pensie. Viitoarea vinere neagra. Cum spuneam, prostime cat cuprinde in tara noastra.

Antena prostilor

De la Vânatorul de scântei
Vad la postul de televiziune Antena 3 (22 decembrie 2012, ora 15.20) imagini cu un individ saltat de DNA. Comentatori in studioul A3, la telefon, plus, evident, gazda A3. Cum decurg discutiile? Cam asa: Este vorba despre deputatul Stan de Suceava. Ba, nu, este cel de Dambovita. O ultima informatie ne spune ca este deputat de Suceava. Aaa, nu, ca nu seamana, e de Dambovita. Dar de ce este saltat? Daca este deputat ar trebui sa fie saltat de pe strada pentru flagrant. Nu stim inca, o fi flagrant, o fi mita. Se pare ca e flagrant. Se pare totusi ca nu e flagrant si nici mita. Dar daca e flagrant, de ce l-au saltat de acasa si nu de pe strada? Pai, nu stim daca este saltat de acasa cum nu stim de ce este la DNA... Futu-i mama ei de meserie, fratilor! Cat de greu este sa dati un telefon la DNA, daca va este lene sa va deplasati pana acolo, si sa va interesati inainte de a deschide gura?

Cu ce am gresit?

Auzi, frate, alt candidat care crapa de desteptaciune ca harbuzul copt. Unde?, la Giurgiu, ca parca s-a rupt zagazul aici. Este vorba despre ARD-istul Teodor Cristian, care ne spune, intre alte valuri de namol verbal: "Nu promitem pomeni electorale, avem soluţii prin care să arătăm nivelul de trai al giurgiuveanului.". Asta are solutii sa ne arate nivelul de trai. Ma gandesc la un turnesol, la un revelator. Ce dracu sa fie altceva, ca asta nu are solutii sa ridice nivelul de trai. Nu se opreste aici: "De când am venit în Giurgiu împreună cu domnul MIHAI NEAGU ne-am ocupat de sănătatea oamenilor din Giurgiu. " Va dati seama, cinstite fete, ca de aici si pana a ne spune ca reporneste inima Giurgiului nu mai este decat un soc electric. Va mai dau un exemplu de exprimare a la Gaga: "Pensionarii sunt cei care au construit acest oraş şi nu sunt renumerati corespunzător atât din punctul meu de vedere cât şi prin serviciile sociale medicale existente. ". Cu ce am gresit noi giurgiuvenii de am fost blestemati cu asa candidati. Numai 1 si 1.

21 noiembrie 2012

Implicare in aboslut. Nimic

Un domn, pe numele sau, Razvan Cuc, din Giurgiu, candidatul PP DD la un post de parlamentar, are pe bannerul sau sloganul: Implica-te ! Mai, nea Cuc, uite cum sta treaba. Noi ne-am tot implicat pana acum dar nu se exista sa existe, vorba lui Băieşu, domeniu de activitate sau afacere mai banoasa (pe banii statului, evident) sau un post mai caldut, sa nu nu va gasim pe voi (politicienii) implicati pana in gat. Asa ca. ce cucul meu ne tot indemni sa ne implicam! E la misto?

Gura ! Păcătosule

De la Vânătorul de scântei zicere
Niculae Bădălău (ex-subprefect,. ex-prefect, ex-deputat, ex-senator, ex-presedinte PSD, filiala Giurgiu, ex-sustinator al candidatului Sorin Oprescu, actual presedinte filiala Giurgiu a PSD, co-presedinte USL Giurgiu si candidat USL (Giurgiu) pentru Senat) a fost si el candva pacatos. MIERCURI, 27 FEBRUARIE 2008, pe blogul personal, exul nostru de profesie consemna (…) “Dacã vrem sã vedem circari adevãrati mergem la circ, acolo sunt profesionisti, în niciun caz nu ne uitãm la politicieni… Ceea ce se întâmplã pe scena politicã este demagogie purã…”.