5 iulie 2010

Emil Boc a avut parte de leşinături la comandă?

Televiziunea CNS din Roman a publicat, pe contul său de Youtube, o înregistare care va da, cu siguranţă, naştere multor controverse, consemnează cotidianul LIBERTATE.

Filmul prezintă aterizarea lui Boc pe stadionul din Roman şi drumul convoiului de maşini până la Pătrăuţi. La minutul 2'42'', se aude vocea unei persoane, care se presupune că ar face parte din grupul de însoţitori al premierului, în timp ce planifică ceea ce avea să se întâmple în localitatea vizitată, inclusiv...leşinul bătrânei. "Deci am stabilit, doamna Lia leşină, restul cu aplauze, vă rog, da?", transmite vocea presupusului membru al delegaţiei guvernamentale.

INDICAŢIILE (vezi minutul 2'42)



LESINUL doamnei LIA în braţele lui BOC.



La replica: să ai grijă de copii, pe femeie o ia instantaneu cu leşinături? Aţi văzut cum femeia este prinsă în braţele de oţel ale premierului. O îmbrăţişare care o aduce în simţiri pe leşinată. Domn Boc, prindeţi şi România în braţele dvs. de şaman că uite acuşica pică lată. Luaţi-o în braţe, aruncaţi-i apă pe obrăjori şi vorbiţii calm, hipnotic: ţi-s ploapele grele, viaţa este dură, dooooormiii, doooormi şi la semnalul meu te trezeşti la viaţa ca şi când nu ar fi PDL la guvernare şi nici inundaţia nu ţi-a luat casa.

Niciun comentariu: