3 august 2010

Senatorul Cezar Măgureanu vrea să aibă ziarul lui


Aşa cum între pedelişti a intrat dihonia (pedelişti locali sau naţionali nu are importanţă că-i tot un drac), tot aşa a intrat dihonia şi între site-ul portocaliul "giurgiu-news" (Reclamă gratuită! -n.a.) şi senazorul PDL Cezar Măgureanu. Animatorii publicaţiei electronice "giurgiu-news" i-au acordat prezumţia de trădare într-un articolaş intitulat: "Ce carte joacă Cezar Măgureanu", unde, priuntre altele, am citit: "Ales preşedinte la Organizaţia municipală Giurgiu a P.D.L., senatorul Cezar Măgureanu şi-a dat "arama pe faţă" la tentativa de alegeri interne la partidul portocaliilor giurgiuveni. Unde a deraiat de lângă actualul preşedinte Bogdan Cantaragiu. Nu ştim dacă pentru a fi alături de Mihai Dobre sau poate pentru a-şi face propriul joc. Da, propriul joc.".
Aşadar, Cezar M. joacă la două capete. Deformaţie profesională de poker-ist notoriu. Ca să pună lucrurile la punct, senatorul pendulă (PSD, PNL, Independent, PDL şi ce o mai urma...) a dat un drept la replică, unde îşi exprimă ataşamentul faţă de PDL şi dezminte acuzaţia că ar trece la PSD. Dar câte astfel de afirmaţii nu a făcut senatorul, ca mai apoi să o ia pe arătură. La finalul dreptului la replică, senatorul îi ameninţă pe portocalii de la "giurgiu-news" că-şi va face propriul ziar. Muaaaa, asta da ştire. Cezărica M. vrea să fie mogul de presă!
Cezarică, taică, te ajut şi eu să-ţi faci ziar. Uite cum procedezi. Plantezi un copac, îl creşti şi când ajunge la maturitate îl tai. Îl duci la fabrica de hârtie, duci hârtia la tipografie şi... uite ziarul, care probabil se va numi PENDULA. Va fi ziarul tău şi vei publica în el ce-ţi trece prin cap. Dar, uite, aici o să ai o problemă. Una mare. Ce scrii în filipica respectivă?

Un comentariu:

Simion N spunea...

Cica s-ar ocupa de asta un oarecare Turta, care facea pe jurnalistul de curte pe la PDL