20 august 2010

Sondorii portocalii

Piţifelnicii, cum ar spune Ion Cristoiu, care întreţin site-ul portocaliu giurgiu-news cu cadavre de şopârle, au lansat, chipurile, un sondaj de opinie. Giurgiuvenii sunt invitaţi să răspundă la întrebarea cine va fi viitorul primar al municipiului Giurgiu.

Citiţi şi vă cruciţi. "Incepand de astazi, Giurgiu News a lansat o noua provocare: un sondaj de opinie care va releva 'pulsul" electoral din 2012... In cursa pentru Primaria Giurgiu am lansat patru personaje cunoscute de giurgiuveni... Votati si veti avea o oglinda a preferintelor electoratului din municipiu!".
Încălcând cele mai elementare principii ale unui sondaj de opinie, (dez)gloparii de la "giurgiu-news" încearcă o manipulare a opiniei publice, oferind şi punctul lor de vedere, încercând să-l impună ca adevăr universal valabil. Punct de vedere care, edident, nu poate să fie decât profund subiectiv, aşa cum stă bine unor manufacturieri ce se laudă că sunt cei mai tari din târg. Cei mai tari la ce? La fitile îndesate într-o lampă cu coşul spart?

Un comentariu:

Strainul spunea...

Cine ii baga in seama?