11 octombrie 2010

Ofensiva PDL continuă până la ultima redută

PDL face experimente pe banii noştri, încercând să să-şi impună oamenii în toate cotloanele societăţii româneşti pentru a o controla şi a o subordona, astfel încât kemrii portocalii să-şi poată duce la împlinire planul măreţ, acela de a pulveriza România.

Şefii ARR Iaşi şi Giurgiu au fost obligaţi să facă rocada pentru a fi determinaţi să renunţe la funcţii. La Iaşi, şeful Autorităţii Rutiere Române (ARR), Cristian Foia, a fost ţinta PDL. A fost numit pe vremea liberalilor, dar a dat concurs pe post şi avea contract de manager. După alegerile legislative din 2008 ministerul l-a suspendat din funcţie, dar Foia a dat guvernul în judecată, a câştigat după câteva luni şi a fost reinstalat pe funcţie. De asemenea, a fost recompensat şi cu salariile restante.
După alegerile prezidenţiale, din nou i s-a cerut lui Cristian Foia să renunţe la scaunul de director ARR Iaşi. Dar Foia s-a împotrivit. Şefii de la Bucureşti au recurs la o măsură disperată. În martie, anul acesta, i-au cerut lui Cristian Foia să se mute pentru 60 de zile la Giurgiu, un fel de detaşare pe motive disciplinare.
La ARR Giurgiu situaţia s-a petrecutnaidoma ca la Iaşi. Directorul Alexandru Peicea a fost numit tot pe vremea lui Tăriceanu, a dat concurs pe post, apoi a fost suspendat de noua putere, a dat-o în judecată, a câştigat procesul şi justiţia l-a reaşezat pe funcţie.

Niciun comentariu: