5 decembrie 2009

Cuvântul care învrăjbeşte

Iată ce scrie Traian Radu Ungureanu, intelectual de elită, autointitulat "Jurnalist dependent de propriile opinii", pe blogul său:
"Nu e timp de plâns! E clipa revoltei! Au ars a doua oară morţii Timişoarei. Banda lui Geoană, Antonescu şi Johannis a intrat în Timişoara, prin trădarea primarului Ciuhandu, trădătorul neuitatului Corneliu Coposu. Au dansat pe sîngele care a scăldat Piaţa Oprei! (...) Apăraţi democraţia! Apăraţi libertatea! "
Respectivul TRU ori are o problemă... de o anumită natură, ori chiar se simte bine într-o ţară unde oamenii îşi ard bâte în cap. Nu mă miră atitudinea acestui TRU, atâta vreme cât bea apă (oare numai apă?) după tizul său pentru care a făcut o pasiune, Traian Băsescu. Acum înţeleg de ce simpatizanţii portocalii au figurile transfigurate de ură. La Timişoara şi în toată ţara.

1 decembrie 2009

Ziua Independentilor

Senatorul Cezar Măgureanu, ex-penelist giurgiuvean, exclus pentru că nu s-a prezentat la votul pentru moţiunea de cenzură, vrea să se repatrieze. Omul ăsta are mintea scurtă. Acum vreo trei săptămâni a făcut parte din delegaţia "independenţilor" care s-au dus la T. Băsescu să-i pupe condurul şi să-i prezinte omagiile lor. Doamne, ai lăsat poarta deschisă la spitalul de nebuni!!!

30 noiembrie 2009

Traian Băsescu, dentistul rechinilor


29 noiembrie 2009

Votează cu grijă şi responsabilitate

Depinde doar de noi, de votul nostru să nu devenim o naţiune de roboţei. Votul din 6 decembrie este capital pentru noi si viitorul copiilor noştri. Implică-te în viaţa cetăţii. Nu vota ca un robot. Votează cum îţi dictează conştiinţa, nu cum îţi dictează alţii.