9 decembrie 2011

Statul sunt eu/ Eu centrez, eu dau cu capul

Sa ma lamureasca si pe mine cineva cum vine chestiasta cu coplata la medic. Adica noi platim o parte si statul o parte? Dar statul nu mai e de mult Ludovic. Asa ca as vrea sa stiu cine plateste si partea statului? Elevul Emil Boc, iesi la tabla !

Sediul PSD Giurgiu / Potopul după Popescu

După ce Adrian Popescu a anunţat că demisionează din PSD Giurgiu, decis să îl urmeze pe Mircea Geoană, ca preşedinte interimar al filialei a fost numit Niculae Bădălău. Acesta a mai condus filiala până după alegerile din 2008, când a fost tras pe linie moarta în urma unor scandaluri. Încercarea lui Nicu Bădălău de a reveni în fruntea PSD Giurgiu a esuat. Victor Ponta si Marean Vanghelie au optat pentru Adrian Popescu.
După plecarea lui Popescu sediul PSD Giurgiu a fost pur si simplu devalizat. Oamenii lui Adrian Popescu au încărcat un camion cu diverse obiecte din sediul PSD, motiv pentru care sediul a fost sigilat si împotriva lui Adrian Poepscu s-a facut plângere penala. Iată cum arăza sediul PSD Giurgiu după plecarea lui Popescu. Priviti...după el potopul.