30 iunie 2011

Un director de televiziune acuzat de pedofilie

Nu mai puţin de 27 de percheziţii au avut loc în Bucureşti şi Ilfov, într-o afacere de proxenetism, prostituţie masculină şi sex cu minori. Doru Iuga, director la postul de televiziune OTV, este acuzat de pedofilie. Procurorii au stabilit ca Doru Iuga era unul din clientii reţelei. Să recapitlăm: Stelian Ogica, Magda Ciumac, Doru Pârv, clarvazători, vrăjitoare...şi peste toţi Traian Băsescu împarţind premii. O nobila adunătură la OTV - televiziunea popoului.

29 iunie 2011

Ministrul Dezvoltării îi baga lui Don King 200 000 de euro în portofel

Don King, impresar celebru şi figură controversată a boxului profesionist ar putea ajunge la gala de box Bute-Mendy de pe 8 iulie. Don King este fost condamnat pentru crimă şi anchetat pentru fraudă fiscală.
Gala costă în jur de 5 milioane de euro din care peste 2 milioane de euro vin de la Ministerul Dezvoltării. Bursa lui Bute va fi de 2 milioane de euro. Unele surse din anturajul organizatorilor susţin că pentru Don King s-ar aloca 200 000 de euro. Doar ca Don KIng sa fie simplu spectator.
Rău a ajuns Don King dacă se mulţumeşte cu 200 000 de euro şi acceptă să vină într-o ţară despre care nu a auzit mare lucru în afară probabil de Dracula. În vremurile bune borfaşul cu părul zburlit ca al unui electrocutat, fără un milion de dolari, doar ca să-şi arate faţa la o gală, nu discuta. Acum se mulţumeşte şi cu 200 000 de euro. Bani din bugetul Ministerului Derzvoltării unde Elena Udrea împarte fondurile, după cum se vede, cum vrea muschiul ei. Don King vine la Bucureşti să belească ochii într-o gala de box, unde doi băieţi îşi cară pumni în cap şi ficat. Şi pentru asta Elena Udrea vrea să-i dea 200 000 de euro? Să-i dea din poşeta ei daca-l vrea pe King în primul rând.

28 iunie 2011

Elena Udrea, acuzată de implicare în fraude cu banii U.E.

În România numai FOŞTII vorbesc.
Cât sunt pe posturi, pe salarii nesimtite, tac precum rahatul în păpuşoi. De îndată ce primeşte un şut în cur, FOŞTII îşi dau drumul la gură. Aşa mai aflm şi noi până unde se întinde caracatiţa. Iată ce declară un FOST secretar de stat din Ministerul Dezvoltării şi Turismului.

Acum domn FOST secretar de stat din MDT se dă lovit în aripă, dar noi ştim că atunci când se vorbeşte de caşcaval au toţi cozile îmbârligat pe sub masă.