7 iulie 2010

Daily Cotcodac, primul blog din România pe print


DailyCotcodac.ro a lansat astăzi prima ediţie tipărită a unui blog din România, sub forma unui ziar satiric de opt pagini cu un layout conceput exclusiv pentru print. Primul număr tipărit al blogului Daily Cotcodac a fost realizat în colaborare cu HP România și are un tiraj de 10.000 de exemplare. Ziarul este gratuit și va fi distribuit în București chiar de către noi – din motive de siguranţă, vom alege locuri cât mai aglomerate, unde riscul să luăm bătaie e mai mic.

Ţara sub ape şi Udrea face turism


Ţara sub ape şi coţofana se plimbă prin ţară. Încoţopenită în straie maramureşene, aceasta femeie care se crede Maica Tereza a României, a fost primită cu pâine, sare şi pălincă, în loc de ouă clocite şi câteva huiduieli aşa cum ar merita din plin. Într-un final a priceput şi ea că nu-i vreme de vizitat Maramureşul, ci MUREŞUL, CRIŞUL, ARIEŞUL...

Băsescu: impozitarea pensiilor

Majorarea TVA a fost o greşeală, a declarat preşedintele Traian Băsescu într-un interviu acordat radioului public. Pe de altă parte Traian Băsescu militerază pentru impozitarea pensiilor, motivând că statisticile arată că în 2007 rata sărăciei la pensionari este mai mică decât rata sărăciei la tineri. Ascultaţi-l pe preşedintele tuturor românilor cul le poartă de grijă.

5 iulie 2010

Emil Boc a avut parte de leşinături la comandă?

Televiziunea CNS din Roman a publicat, pe contul său de Youtube, o înregistare care va da, cu siguranţă, naştere multor controverse, consemnează cotidianul LIBERTATE.

Filmul prezintă aterizarea lui Boc pe stadionul din Roman şi drumul convoiului de maşini până la Pătrăuţi. La minutul 2'42'', se aude vocea unei persoane, care se presupune că ar face parte din grupul de însoţitori al premierului, în timp ce planifică ceea ce avea să se întâmple în localitatea vizitată, inclusiv...leşinul bătrânei. "Deci am stabilit, doamna Lia leşină, restul cu aplauze, vă rog, da?", transmite vocea presupusului membru al delegaţiei guvernamentale.

INDICAŢIILE (vezi minutul 2'42)LESINUL doamnei LIA în braţele lui BOC.La replica: să ai grijă de copii, pe femeie o ia instantaneu cu leşinături? Aţi văzut cum femeia este prinsă în braţele de oţel ale premierului. O îmbrăţişare care o aduce în simţiri pe leşinată. Domn Boc, prindeţi şi România în braţele dvs. de şaman că uite acuşica pică lată. Luaţi-o în braţe, aruncaţi-i apă pe obrăjori şi vorbiţii calm, hipnotic: ţi-s ploapele grele, viaţa este dură, dooooormiii, doooormi şi la semnalul meu te trezeşti la viaţa ca şi când nu ar fi PDL la guvernare şi nici inundaţia nu ţi-a luat casa.

Cine minte, cine se supără

Calmul engezesc al lui Traian Băsescu a durat doar o zi.
Până s-au găsit câţiva oameni cu coloana vertebrală (între care şi o profesoară ce i-a trântit-o în nas spunându-i ca somnul invaţământului românesc a născut oameni ca Băsescu! Sărut mâna, doamana profesoara!) să-i atragă atenţia asupra faptului că hoţia nu are dig. Evident, Băsescu a sărit ca tigrul la beregata presei. E o minciună, e o minciună a strigat! Nu s-au deturnat fondurile, pentru că nu s-au dat, a spus el şi a pus capăt dialogului, precizând că nu are ce discuta cu mincinoşii. Ca de obicei alţii sunt de vină. Ai lui nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le pute. A usturoi, evident, pentru că altfel duhorile minciunilor intrate în putrefacţie îţi mută nasul. De ce nu l-a întrebat pe Flutur: unde-i, bă, padurea de pe dealurile astea? Să audă şi el o minciună în firea ei de la Flutur. Să-i fi întrebat pe ungurii din cabinetul Boc şi din toate cabinetele de până acum, unde-s pădurile Transilvaniei?, că uite Mureşul şi Crisurile îşi ies din matcă. Pădurile României s-au integrat de mult în spaţiul Maghiar de dincolo de graniţă. Pe bani frumoşi şi puţin impozitaţi.
În campania electorală Băsescu Traian ţipa ca un leu că în timpul mandatului său s-au dezvoltat un sistemele de irigaţii şi digurile de protecţie... Să nu-ţi vină să dai foc la puşcării şi la case de nebuni??
Băsescu Traian s-a arătat iritat de tupeul unor oameni necăjiţi, catalogându-i mincinoşi şi ca atare nu are ce discuta cu ei. Dacă-i pe aşa, atunci naţia asta minţita la greu de oameni de calibrul lui Băsescu şi compania, cum să reacţioneze? Are dreptul şi ea să întoarcă spatele unor politicieni lăsându-i în nemernicia lor? Sau mai eficient ar fi să se adune apele nemulţumirii într-o viitură pustiitoare?