10 iulie 2012

Panica in PDL

Declaratia lui Daniel Chitoi, presedintele interimar PNL si co/presedinte interimar al USL, legata de lupta impotriva coruptiei, accelerarea cercetarilor si deblocarea dosare de mare coruptie a fost iute interpretata de portocalii ca un atac la Constitutie.
La nivelul vamilor din Romania evaziunea fiscala vehiculeaza zeci si zeci de milioane de euro. In timp ce un adevarat fluviu cu bani negri se strecoara fara zagaz pe sub granita, portocalii vad in deblocarea dosarelor legate de marea coruptie un atac la Constitutie. Liderii PDL au de ce se teme. Curand se va ajunge si la poarta lor cu cercetarile. Retinerea fostului sef al DGIPI Constanta, Dan Florin Secareanu, si fostul sef al vamilor, Viorel Comanita, acuzati ca au prejudiciat statul cu zeci de milioane de euro, i-a bagat in panica.

8 iulie 2012

Bacalaureat, inca un rezultat de ...


Profesori, elevi, parinti, bunici, la care adaugam cativa analisti... cu totii ingrijorati de rezultatul de la BAC, cel mai prost din ultimii 10 ani.
N-am inteles de ce sunt ingrijorati. De procent sau ca este cel mai prost rezultat din ultimii 10 ani.
Pentru mine nimic neobisnuit.
As vrea sa stiu daca cei ce au promovat BAC-ul sunt cu mult mai destepti in comparatie cu cei ce nu au promovat.
Sesizez ca majoritatea gargaristilor din media sunt mai ingrijorati de soarta celor ce au picat la BAC si nu de soarta celor ce au luat BAC-ul. Unii vor face facultatea. Si? Cati vor reusi in viata, cati vor pune mana pe lopata?

Dupa BAC s-au dus la strand unde s-au scaldat lac de lacrimi.