5 noiembrie 2012

La ce ne mai foloseste?

Biroul Electoral Central, confirma frauda electorala de la ambasada Romaniei din Paris in anul 2009, pentru Traian Basescu, cand in ciuda avertismentelor sa se opreasca procesul de vot la oar 21.00, sectia 52 din Paris s-a votat intr-o veselie pana la ora 22.30! Asa, si?, la ce ne foloseste ca ni se confirma a treia zi dupa scriptura, ceea ce stiam cu totii. E ca in bancul stupid cu politistii.Nimic nu se va intampla. O sa dam din gura vreo saptamana si gata. El isi vede de "presedintia" lui mai departe.

ARD-i !

Sa notam. ARD si-a lansat candidatii. Aceleasi figuri triste, aceleasi discursuri indoite cu apa de ploaie, aceleasi acuzatii sterile si, ce este mai important, promisiuni ca ne vor indesa din nou (!) in buzunare sute de euro la pensie sau salarii. :) Glumeti. Inca Dumnezeu nu mi-a luat mintile si nici creierul nu mi s-a spalat. Asa ca nu cred o iota din show-ul celor ce ARD de nerabdare sa mai muste cu pofta din marul copt numit Bugetul National.

Acelasi Ion Iliescu

Lansare de c andidati USL la sectorul 3 din Capitala. Inca un prilej pentru Ion Iliescu sa ne umple de scarba cu dicursurile si prezenta sa. Nici Apocalipsa nu cred ca ne scapa de fosila asta comunista. Ce am vazut eu la lansarea candidatiloor USL la sector 3? Un individ caruia ii canta candva cucuveaua la Palatul Cotroceni, mai viu ca oricand, dandu-ne lectii de viata, de cum trebuie sa votam si niste manechine pe fundal. Manechinele ascultau cu evlavie invataturile lui Ilici, de la lampa caruia urma sa ia lumina. Rau am ajuns daca vrem sa schimbam ceva esential in viata noastra si ne intoarcem la fosle precum Ion Iliescu impotriva caruia au iesit in strada muuult mai multi oameni decat impotriva lui Basescu.