15 mai 2009

Mădălin Gură de Haur

Supărarea lui Mădălin Voicu a ţinut până la colţul străzii.
Pus pe liber de Marean Vanghelie, Medelin a găsit timp să-i cânte lui Naty Meir la spectacolul de lansare în cursa pentru Cotroceni. Măcar de i-ar fi cântat..."Nu eşti tu puţin cam prost. puţin cam prost...", ar fi fost ceva.
Medelin Voicu a terminat turul televiziunilor, unde l-a porcăit ca la uşa cortului pe Marean Vanghelie, şi s-a pus pe făcut bani. Bani frumoşi, pentru că Meir nu s-a uitat la euroi când a venit vorba să-şi plăteasca bocitoarele.
La finalul recitalului, Medelin i-a urat, de bine, lui Meir. S-a abţinut la timp să nu-i ureze bafto delo delo la fotoliul de preşedinte. Menestrelul şi-a revenit la timp şi a dat-o la întors, conştient că gherţoiul de Geoană are ochi şi urechi printre spectatori.
Mădălin Voicu (N.a. Revenind la lucruri serioase, putem să-i spunem Mădălin Voicu şi nu Medelin precum prietenul său Marean Vanghelie), acest deputat de Giurgiu, acest pârât deputat de Giurgiu, nu-şi găseşte timp să vină în mijlocul maimuţelor care l-au votat, cu o banană, o portocală sau un kil de ananas, că aşa se vine la maimuţe. Am zis maimuţe, parafrazându-l pe Voicu. Guriţa lui cea cântătoare i-a făcut pe giurgiuveni maimuţoi într-un interviu acordat unei reviste.
Ne merităm soarta. Avem ce am ales, chit că unii dintre noi au avut alte opţiuni. Nu zic... mai bune, zic doar alte opţiuni. Ce nu ştie Mădălin Voicu este faptul că Marian Vanghelie l-a scos afară din PSD, nu din Giurgiu, unde în continuare este deputat. Sau poate nu?? Dracu mai ştie cum este. Cu un astfel de politican pârât nu poţi fi sigur de nimic. Azi se ţigăneşte cu ai lui şi cântă la adversari, mâine se împacă şi se aliniază cârduluiu. Aşa este el, fire de artist. A, să nu uit. Zilele trecute l-am văzut şi auzit pe Miron Mitrea, alt politician de trei parale, luându-i apărarea lui Mădălin Voicu. M-aş fi mirat să nu o facă. Dacă nu el, atunci cine?
Eu cred că dacă marele Ion Voicu, tatăl lui Mădălin, ar mai fi trăit, i-ar fi dat cu vioara în cap şi l-ar fi consemnat la domiciliu o lună, să-i treacă de deputăţie.
Băi, domn deputat, du-te, vere, la o frecangeală, ca în tinereţe, cu prietenii tăi Mizil şi Maurer şi lasă-ne în tristeţea noastră! Nu-mi face plăcere să-i dau dreptate lui Vanghelie, dar trebuie să recunosc că a ştiut el de ce te-a uşuit. La lansarea lui Mircea Geoană nu te-am văzut pe scenă. Ai tăcut mâlc. De ceeee? Guriţa ta vrăjită nu cântă pe sarcină de partid? Cântă numai pe bani? Nu ai avut curajul să-i spui asta Stănacului, pardon, Gherţoiului, cum îţi place să-i spui lui Mircea Geoana, ratând astfel un teanc de euro sau un şut direct în cur. Şut pe care trebuie să ţi-l dăm noi, giurgiuvenii, dacă ne mai treci la "şi alţii" şi nu vii mai des să ne cânţi aria deputăţiei.

11 mai 2009

Bădălău reîncărcat

După ce a eşuat lamentabil anul trecut în tentativa sa de a ocupa postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, fostul deputat Niculae Bădălău a fost ejectat din PSD Giurgiu şi trecut pe linie moartă.
Principalele acuzaţii care i s-au adus au fost: o prestaţie jalnică în funcţiile de preşedinte PSD Giurgiu şi deputat de Giurgiu. De asemenea, prestaţia sa din timpul campaniei electorale pentru alegerile locale a fost una de natură să-l îngroape definitiv.
Vă reamintim că Niculae Bădălău este protagonistul unui scandal de proporţii în campania electorală pentru alegerile locale din anul 2008, când a ameninţat cu pistolul câtiva adversari politici.
Bădălău a fost menţionat şi în scandalul "chirie pentru parlamentari", când a fost acuzat că a încasat sume frumuşele de bani pentru a-şi plăti un apartament în Bucureşti, în condiţiile în care avea o locuinţă proprietate personală în Capitală. Şi nu în ultimul rând, Niculae Bădălău, prosper om de afaceri, a fost acuzat că a tranzacţionat un teren introdus în intravilanul unei localiăţi. În urma ingineriilor financiar-funciare a încasat circa 3 milioane de euro.
Prezent la Giurgiu, ca să-l demită pe deputatul Mădălin Voicu, preşedintele PSD Bucureşti, Maian Vanghelie, a insistat pentru reactivarea lui Niculae Bădălău. Nu a dat prea multe explicaţii. Şi cele puţine oferite, au fost atât de confuze încât nimeni nu a înţeles de ce Bădălău trebuie să revină pe scena politică şi nu stă, ca o cloşcă pe milioanele lui de euro, în Bolintin Vale. Oricât a încercat Marian Vanghelie să dreagă busuiocul, nu a reuşit să ne pună ochelari de cal. Cu toţii am intuit că banii, care este, ai lui Bădălău, ie buni, mânca-ţi-aş!
La revenirea lui Bădălău nu puteam să nu-i fac o dedicaţie muzicală. O glumă la rubrica: Nu te supăra, frate, că ne supărăm!.