1 decembrie 2012

Vocea stricată a României

Pro Tv nu se dezminte.

In urma cu niste ani PRO Tv ne propunea Imnul Romaniei pe ritm de manea, cantat cu mucozitatile de rigoare. Azi "Vocea Romaniei" (Pro Tv) ne macelareste Imnul. Rar mi-a fost data sa vad pe cineva scremandu-se in halul asta !

Aici avem Imnul Romanei cu mucozitati: ....http://www.youtube.com/watch?v=wr-drjTqpLg

Cămaşă de forţă pentru Elena Băsescu

27 noiembrie 2012

Spioni bătuţi măr

Trei spioni francezi au incercat sa demonstreze ca serviciile secrete din Romania si Bulgaria nu sunt capabile sa-i prinda. Francezii s-au parasutat in Bulgaria unde au fost prinsi de taranii bulgari, confundati cu niste hoti si rupti in bataie. Ceva asemanator a patit si celebrul interlop Bebe Carabina cautat timp indelungat de toata politia romana. A fost prins in comuna Ghimpati, jud. Giurgiu, de un taran, paznic la oi. Cand a fost prins, Bebe Carabina i-a zis taranului: “Bai, da-mi drumul. Eu sunt Bebe Carabina. N-ai auzit de mine?”. “Zău, ma, dar tu ai auzit de Limba din Ghimpati?, i-a  spus taranul, si pana sa-i raspunda Carabina, Limba i-a ars cateva maciuci in cap, l-a lungit la pamant si apoi l-a dat pe mana politiei.

Eternitatea agentilor electorali

Cimitirele au fost si mai sunt inca buni agenti electorali :) Nu numai pentru ARD dupa cum vedeti in imagine :) Aredistii sunt cu inima alturi de cei decedati. Pentru pesedisti mortii sunt importanti. Asadar, nimic nou sub soare.

25 noiembrie 2012

Libertatea colectionarilor de fier vechi

Cu ar arata Statuia Libertatii daca ar fi abandonata sau nepazita in situatia in care ar fi "vizitata" de "colectionarii" de fier vechi din Romania.