31 octombrie 2009

Tentaţia pre-fraudării alegerilor

În două două comune din Giurgiu, oamenii de la primărie par dispuşi să încalce legea în ceea ce priveşte folosirea urnei mobile, pentru a obţine un rezultat bun la prezidenţiale. Reporterul Realitatea Tv care să dă drept reprezentant al Biroului Electoral i-a propus primarului ca urna mobilă să meargă la câţiva alegători care nu sunt bolnavi. Primarul acceptă fără probleme aranjamentul.

Candidaţii providenţiali

Într-o ţară cu oameni ajunşi la limnita răbdării, nu este de mirare că apar astfel de candidaţi la Preşedinţia României. Mare este grădina Ta, Doamne! Mulţi nebuni au sărit gardul.

30 octombrie 2009

România este în aer

Criza economică, cea politică, la care se adaugă şi intenţia Ligii Profesioniste de Fotbal de a interzice fotbaliştilor şi antrenorilor să mai scupe pe teren, au aruncat România în aer.

29 octombrie 2009

La conducerea APDF Giurgiu a revenit un director dat afară chiar de ministrul care l-a repus în funcţie

La Giurgiu s-a petrecut un lucru, care dacă nu ar fi de plâns, ar fi cu siguranţă de râs cu gura până la urechi, alături de un cârd de curci, dar care ne arată până unde s-a ajuns cu jigodismul politic.
De curând administraţia locală a fost vizitată de un grup de oameni de afaceri olandezi, interesaţi să investească în zona Port Giurgiu. Şi nu numai.
Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, i-a primit la sediul Primăriei pe olandezi şi le-a prezentat oportunităţile de afaceri. Olandezii l-au rugat să le prezinte cel puţin o realizare cu fonduri europene.
Delegaţia olandeză a fost invitată să vadă la faţa locuilui un astfel de proiect pus în practică. Este vorba despre linia de centură a Giurgiului, podul peste canalul Plantelor şi drumul ce face legătura între Port Giurgiu şi linia de centură.
Şi acum ţineţi-vă bine că urmează un episod din filmul "Portocala mecanică democrato-liberală". Ajunşi în Portul Giurgiu, primarul a dorit să-l prezinte olandezilor pe directorul APDF (Agenţia Porturilor Dunării Fluviale), în persoana lui Dan Ofiţeru. Supriză!! Ofiţeru a primit delegaţia, a mulţumit pentru vizită, dar i-a anunţat că de 24 de ore nu mai este director! În locul său a fost (re)numit Cristian Nemţescu.
Cine-i Cristian Nermţescu? Un fost director APDF, dat afară de ministrul Radu Berceanu pentru incompetenţă şi ceva legat de fraudă.
Dan Ofiţeru este membru PSD (fost cândva la PD), numit ca director tot pe criterii politice. Cristian Nemţescu membru PDL. Şi cua sta am spus tot. Dar ce vor fi spunând olandezi la ei acasă despre aiureala din România. Azi esti director. Peste noapte nu mai eşti. Investitorii cu cine ar trebui să încheie un contract de afaceri?

28 octombrie 2009

Îmbrânceli şi scandal în faţa Ministerului Finanţelor şi Palatul Cotroceni


Membrii Sindicatului Crescătorilor de Taurine, veniţi din toată ţara, sunt nemulţumiţi că nu şi-au primit subvenţiile pentru creşterea animalelor. Scandalul a pornit imediat după ce protestatarii au încercat să rupă cordonul făcut de oamenii legii. Forţele de ordine mobilizate la faţa locului au făcut cu greu faţă numărului mare de protestari veniţi să-şi ceară drepturile.


Băsescu scoate prim-miniştri din pălărie

26 octombrie 2009

Basescu baga turnatoriile pe sub usa

Un fost coleg de Institut de Marina al presedintelui Romaniei – am verificat, omul, destul de hatru, are acte si a fost elev acolo in aceiasi ani -, a declarat A.I.M ca Traian Basescu se ocupa cu delatiuni de pe bancile scolii. Persoana – care isi va da numele doar in cazul unui proces, sau: “Daca nu mai iese Basescu presedinte, altfel, am copii si nepoti de crescut si o sa fie dictatura mare, ca pe vremuri!” – ne-a povestit ca, in primavara anului 1974, intr-o zi, dupa cursuri, elevul militar Traian Basescu umbla pe culoarele Institutului de Marina “Mircea cel Batran” – in zona cabinetelor profesorilor – cu o informare pe care trebuia sa o dea ofiterului sau de legatura.
Cei din Institut stiau ca Basescu turna si la CI-st, dar si la un ofiter superior (chestiuni legate de profesori si colegi) si de aceea se fereau sa-i zica anumite lucruri (…)

Continuarea o puteţi citi pe blogul

http://www.agentia.org/

Articolul
Basescu baga turnatoriile pe sub usa