17 iunie 2011

A fost odata în Transilvania

Trăim vremuri tulburi. Este bine să luăm aminte.

16 iunie 2011

Să nu uităm


Sunt unii care ar trebui să vadă... şi să înţeleagă că sunt lucruri cu care nu este bine să te joci. Cum ar fi, spre exemplu, integritatea teritorială.

Cât costă căldura în fiecare judeţ din ţară

Harta cu pre'ul plătit de populaţia din fiecare judeţ pentru gigacaloria de energie termică:
Tabelul cu toate coordonatele: preţul cu care energia termică pleacă de la furnizor, mărimea subvenţiei şi preţul final, cu care ajunge gigacaloria la populaţie:


Amănunte citiţi aici....http://www.econtext.ro/dosar--2/analiza/harta-gigacaloriei-cat-costa-caldura-in-fiecare-judet-din-tara-unde-se-dau-cele-mai-micimari-subventii.html

Eminescu

15 iunie 2011

Un înger mi-a spus că mă iubeşte


Ieri a fost o zi specială în viaţa mea. Nepoţica mea Cristina Metaxa, care va împlini peste mai puţin de două luni 3 ani, mi-a sărit în braţe pe neaşteptate şi mi-a spus: Icule (diminutivul de la "bunicule"), te iubesc!
M-am topit ca un fulg de zăpadă în palma fierbinte a unui copil. Cum să nu iubeşti viaţa când ştii că cineva te iubeşte atât de sincer? Cristina mi-a dat un motiv în plus să lupt cu nenorocirile vieţii până la ultima picătură de speranţă.

14 iunie 2011

13-15 iunie 1990/ Iliescu nu uita, asta-i opera ta!



Gura păcătosului Ion Iliescu adevăr grăieşte recunoscând că a chemat minerii la Bucureşti, îndemnându-i să ocupe Piaţa Universităţii. În final a mulţumit hoardelor de mineri care au devastat Bucureştiul, semănând teroare şi lăsând în urma lor numeroase victime, aruncând totodată România de pe harta lumii civilizate. Ion Iliescu justifica intervenţia minerilor prin dorinţa lor de a planta flori în Piaţa Universităţii şi de a restabili ordinea de drept. Care ordine, care drept, tovaraşe Iliescu? Iată cum Ion Iliescu a reuşit să se facă neuitat. Adio, tovarăse Iliescu. Nu te vom uita!

12 iunie 2011

Proteste antiromâneşti în Londra

Un grup de oameni a protestat, sâmbătă, la Londra, pentru independenţa Ţinutului Secuiesc, ei încercând să-i sensibilizeze pe britanici comparând Regatul Unit, cu Ungaria fără Ţinutul Secuiesc.

Între mesajele afişate se putea citi şi: "91 de ani fără compromisuri! Numai soluţia armată este acceptabilă?"

Alooo. Preşedinţia, Ministerul de Externe, Primul Ministru... ce faceţi, băăăă, dormiţi ca boul pe coadă? Nicio reacţie, niciun cuvinţel, nicio atitudine, niciu protest? Nu vă sună într-un fel anume: "Numai soluţia armată este acceptabilă"?