21 septembrie 2012

Manele politice giurgiuvene / Anton. Marin Anton

Despre Marin Anton, actualul consilier al secretarului de stat de la Ministerul Transportului, fost preşedinte al filialei Giurgiu a PDL, s-au scris multe. Adevarte pe alocuri, fanteziste in alte situatii. De numele lui Marin Anton se leagă soarta RAFO Oneşti. El consideră că prezenţa sa în conducerea RAFO a fost una benefică, altii, mai informati ca noi, consideră că de fapt el a pus umărul la prăbuşirea rafinăriei. Vezi declaraţia lui Traian Băsescu şi sintagma “JAFO ONEŞTI”. S-au afirmat multe in presa locală despre Marin Anton, dar niciodată nu s-a scris un articol mai laudativ (ca să ne exprimăm elegant) ca cel semnat de Claudiu Cimpoeru pe site-ul Stiri Giurgiu. Explicaţia acestei schimbări de macaz este una singură. Site-ul este apropiat de PNL Giurgiu. Să facem o mică trecere în revistă a traseului politic al lui Anton în ultimii doi ani. A combătut de-a lungul şi de-a latul judeţului Giurgiu cu multă vitalitate pentru PDL, racolând primari liberali şi social-democraţi la greu. La un moment dat a intrat în conflict cu Vasile Blaga şi primarul din oraşul Mihăileşti (jud. Giurgiu). În preajma alegerilor locale Marin Anton a virat-o de la PDL la PNL, unde a fost recompensat cu functia de vicepreşedinte PNL Giurgiu, ştergându-i-se cu buretele toate declaraţiile şi acţiunile anti-PNL. Marin Anton nu a venit cu mâna gloală, a adus ca zestre în PNL câţiva primari pedelişti. Asta este curvărăsia politică locală, nu trebuie să mire pe nimeni. La aşa politichie, aşa mass-media.

Manele politice locale (Giurgiu) / Politicieni de marcă. Expirată

Pe site-ul Giurgiu-net, fost cândva gură pesedistă care lătra la luna liberală, acum gură de tun liberală împotriva tuturor, un oarecare (veţi afla imediat cine) postează ceva legat de jurnalistul şi omul politic Ion Gaghii, invitându-ne să citim un pamflet postat in cealaltă platformă liberală site-ul Giurgiu Stiri (băieti, să mă plătiâi pentru reclama făcută), terminându-şi invitaâia cu o săgeată către Ion Gaghii: "Lectură placută cel ce jigneşti mamele politicienilor de marcă !" Politicianul respectiv este Petrişor Mustăţeanu, care nu-i nici pe departe "de marcă", ci pur şi simplu un traseist politic şi un caracter politic duplicitar. Când era în PSD îl înjura la greu pe primarul Lucian Iliescu, acum, ca liberal, ca să-l parafrazez pe Ion Gaghii, îl linge pe la toate încheieturile. Pentru o astfel de atitudine respectivul merită injurat. Nu de mamă, breeee, politician "de marcă".

19 septembrie 2012

Manele politice giurgiuvene


Despre Marin Anton, actualul consilier al secretarului de stat de la Ministerul Transportului, fost preşedinte al filialei Giurgiu a PDL, s-au scris multe. Adevarte pe alocuri, fanteziste in alte situatii. De numele lui Marin Anton se leagă soarta RAFO Oneşti. El consideră că prezenţa sa în conducerea RAFO a fost una benefică, altii, mai informati ca noi, consideră că de fapt el a pus umărul la prăbuşirea rafinăriei. Vezi declaraţia lui Traian Băsescu şi sintagma “JAFO ONEŞTI”.
S-au afirmat multe in presa locală despre Marin Anton, dar niciodată nu s-a scris un articol mai laudativ (ca să ne exprimăm elegant) ca cel semnat de Claudiu Cimpoeru pe site-ul Stiri Giurgiu. Explicaţia acestei schimbări de macaz este una singură. Site-ul este apropiat de PNL Giurgiu. Să facem o mică trecere în revistă a traseului politic al lui Anton în ultimii doi ani. A combătut de-a lungul şi de-a latul judeţului Giurgiu cu multă vitalitate pentru PDL, racolând primari liberali şi social-democraţi la greu. La un moment dat a intrat în conflict cu Vasile Blaga şi primarul din oraşul Mihăileşti (jud. Giurgiu). În preajma alegerilor locale Marin Anton a virat-o de la PDL la PNL, unde a fost recompensat cu functia de vicepresedinte PNL Giurgiu, ştergându-i-se cu buretele toate declaraţiile şi acţiunile anti-PNL.
Marin Anton nu a venit cu mâna gloală, a adus ca zestre în PNL câţiva primari pedelişti. Asta este curvărăsia politică locală, nu trebuie să mire pe nimeni. La aşa politichie, aşa mass-media.

Curs de prostituţie

In Spania, oraşul Valencia, s-a deschis un curs pentru "prostituţie". Pentru 100 de euro cine este interesat să îmbrăţişeze această veche meserie este învăţat cum să procedeze astfel încât să aibă succes în activitate.
În România fucţionează cu mare succes un curs gratuit de "prostituiţie politică". Majoritatea covârşitoare a politicienilor români a absolvit acest curs şi s-a declarat încântată de rezultate.

Bani pentru prostioarele primului-ministru MRU

M-am întrebat: oare câţi oameni suferinzi si-ar fi găsit alinarea din banii risipiţi de prim-ministrul Mihai R Ungureanu pe diverse unguente si parfurmuri? 10 miliarde lei vechi pentru protocolul premierului: băuturi fine, produse de îngrijire personală, precum deodorante, plasturi, creme, picături pentru ochi, papuci. Eah!, prostioare, domniţă.

Decizie cu dus-intors

Curtea Constitutionala a Romaniei are din nou ultimul cuvant in privinta hotararilor emise de Parlament. Asadar, stam la mana celor 9 judecatori numiti politic. Ne-am intors de unde am plecat. Mult zgomot pentru nimic De ce mai avem Parlament? CCR sa dea legi, dupa cum vrea muschiul fiecarui judecator in halat rosu care-si freaca curul de foita de au de pe scaun. Parlamentul?, da-l in pisici! Aspazia si traiasca!