5 mai 2010

Cristina în tribună la meciul Dunărea Giurgiu - Steaua 2

Mă numesc Cristina, am 2 ani şi sunt fan Dunărea Giurgiu.

3 mai 2010

Crimă oribilă la Prundu, judeţul Giurgiu


Comuna Prundu, judeţul Giurgiu, 40 aprilie 2010. El 60 de ani. Ea 52 de ani. Săraci, needucaţi, alcoolici, certăreţi. Vecinii susţin că cei doi se îmbătau des şi se luau la bătaie fie zi, fie noapte. Dintre cei doi, cel mai violent era femeia, care-şi bătea des bărbatul. Uitima bătaie pe care i-a tras-o, înainte de al ucide, a fost în ziua de Paşte. De două ori femeia a încendiat casa (o locuinţă din chirpici, sărăcăcioasă, dărăpănată) şi a dat foc grajdului unde ţinea calul.
În ziua de 30 aprilie, dimineaţa pe la 10, i-a spus bărbatului, aflat şi el în stare avansată de ebrietate, să meargă în curte să se întindă pe iarbă că-i aduce ceva de mâncare. Femeia a luat nişte pături şi o pernă, le-a aruncat peste bărbatul ei şi a început să-l toace mărunt cu sapa, lovindul în creştetul capului până l-a lăsat fără suflare.
Ca să nu se prindă vecinii că-şi căsăpeşte bărbatul, din când în când se apleca asupra lui şi vorbea cu el. "Ce zici, mă, vrei să mănânci? Vrei să-ţi aduc de mâncare?"
Loviturile de sapă i-au despicat omului capul. Imaginile sunt de coşmar. Le-am blurat pentru a nu produce vreun şoc. Fiul celor doi îmi mărturisea, printre lacrimi, că mama sa şi tatăl său au fost dependenţi de alcool şi se certau aproape zilnic. Nu se mira că s-a ajuns la crimă.