21 martie 2011

Severin. Adrian Severin

Europarlamentul Adrian Severin a declarat luni că nu îşi va da demisia din funcţia de europarlamentar, considerând că este victima unor jocuri de culise. Totuși, până la clarificarea situației s-a autosuspendat din funcțiile de conducere a PSD. Declaraţia lui Severin vine după informaţiile difuzate de cotidianul britanic "The Sunday Times" potrivit căruia Severin ar fi fost dispus, alături de alţi doi europarlamentari, să-şi vândă serviciile contra cost pentru acţiuni de lobby.
Probabil din motive legate de demnitate, europarlamentarul austriac, implicat și el în această chestiune și-a prezentat demisia.
Eurodeputatul PSD Adrian Severin a fost chemat de urgenţă la Bruxelles, la Parlamentul European, pentru a da explicaţii în legătură cu înregistrările apărute în publicaţia britanică Sunday Times.
Necazurile se țin lanț de Adrian Severin. De fiecare dată s-a declarat nevinovat.
Lista ofiţerilor acoperiţi din presă pe care pretindea că o deţine ca ministru de Externe în Guvernul Ciorbea și care s-a demonstrat a fi un fiasco, şi apa „infestată” cu hidrogen sunt alte două gafe monumentale care se regăsesc în CV-ul europarlamentarului Adrian Severin.
Încă o dată se dovedește că politicienii noștri nu au demnitate. Adrian Severin preferă să dea vina pe alții pentru prostiile pe care le face. PSD ar trebui să arate că este un partid cu veleități europene și să-i ceară lui Severin să facă un pas înapoi, cel puțin să se autosupende din funcția de europarlamentar până la clarificare situației.