12 februarie 2011

Gray Moore. Am mai pierdut un prieten


R.I.P. Gary Moore

Dan Păsat & Elena

Noi dezvăluiri în cazul deputatului PDL Dan Păsat. În dosar apar nume grele din cadrul PDL, printre care şi cel al ministrului Dezvoltării regionale şi Turismului, Elena Udrea. Potrivit referatului DNA, obţinut în exclusivitate de Realitatea TV, Dan Păsat încerca să îşi folosească poziţia în partid pentru construirea unui parc de distracţii din fonduri europene, pe propriul teren.
Sursa: Referatul DNA
Păsat: Eu vreau să mă duc la ea şi să îi spun următorul lucru:
„Băi, Elena, uite care-i treaba, eu vreau să fac acolo. Am un lac mare, e zonă de interes, eşti la...e la Giurgiu. Tu ştii că ai vrut să vii la Giurgiu şi nu ai putut că aşa a fost să fie.” Noi ne înţelegem aşa bine, eu cu Elena, înţelegi?... Am făcut eu nişte gesturi faţă de ea pe aici şi...i-a plăcut.

Informaţii suplimentare pe http://www.realitatea.net

8 februarie 2011

Prin votul colegilor de partid, deputatul Dan Păsat a scăpat pentru o vreme de DNA

Deputatul de Giurgiu Dan Păsat (PDL) a evitat arestul grație ajutorului neprețuit primit din partea colegilor din PDL, UDMR, UNPR și Minorități care l-au făcut scăpat. Opoziția a fost prezentă în sală dar nu a votat, dând astfel posibilitatea pedeliștilor și aliaților lor să demonstreze că nu obstrucționează justiția, așa cum s-au lăudat, și vor da curs solicitării DNA în ceea ce-l privește pe Dan Păsat acuzat de șantaj.
Ceea ce era de așteptat s-a întâmplat, în ciuda recomandărilor președintelui Traian Băsescu. Prin vot secret Păsat a fost pus la adăpost dintr-un motiv simplu. Dacă astăzi Dan Păsat era dat pe mâna justiției, mâine putea veni rândul oricui. Se crea un precedent periculos pentru arcul guvernamental.
Mingea se află acum în curtea Cotroceni. În mod firesc președintele Băsescu ar trebui să se delimiteze de PDL, pe care de curând l-a acuzat că are grave probleme cu corupția.