25 noiembrie 2010

No comment

23 noiembrie 2010

Mult e dulce si pufoasă limba ce i-au tras-o


"Laudele la adresa mea din week-end nu mi se par exagerate", declară la RFI preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea.
"Pe de altă parte, colegii care au venit acolo sunt colegi care au venit să mă susţină. Cei care nu ar fi avut cuvinte de laudă la adresa mea probabil că nu au venit", spune ministrul Dezvoltării şi Turismului.
http://www.realitatea.net/

De ce, mă, de ce?


O ziaristă pune întrebări incomode, dar pertinente, la care mahării ministerului de interne şi ai poliţiei refuză să răspundă, preferând să se care din sala de conferinţe.
Ce tupeu au căpătat jurnaliştii, dom-le. Adică vii matale cu astfel de întrebări la care ştim cu toţii răspunsul? Auzi aici: Dacă fostul şef al departamentului anticorupţie este atât de bun în meseria lui, de ce n-a descoperit până acum faptele de la Piatra Neamţ şi şpaga lui Fătuloiu?

21 noiembrie 2010

In zilele noastre

"Eu, Elena (Elena Udrea - n.n.), sunt foarte bucuros sa lucrez cu tine. Trebuie sa faci eforturi monumentale ca sa nu cazi sub farmecul tau, in calitate de coleg. Esti inteligenta, esti frumoasa, esti tenace, ai anduranta la mediul general dezgustator al politicii romanesti si nu te deranjeaza vecinatatea oamenilor de valoare, ceea ce inseamna ca vei putea face cu oricine echipe de valoare si PDL are probabil nevoie de acest lucru", a declarat Baconschi, in cadrul conferintei alegerilor pentru sefia PDL Bucuresti.
O atitudine mai greţoasă a unui intelectual la adresa unei femei intrată în politică până la gât, de la Elena Ceauşescu încoace aţi mai întâlnit? Acesta-i omul pe care-l va propune Traian Băsescu la viitoarele alegeri prezidenţiale. El reprezintă diplomaţia românescă în calitate de ministru de externe. El este Baconschi. Teodor Baconschi.

Facerea lumii