9 iulie 2009

100 de ani de minciună în Republica Moldova

Galeria cu proşti

1. Despre prostie cu un cetăţean din Giurgiu
2. Un prost din Federaţia Patronală
3. Prostănaci fără frontieră


8 iulie 2009

Lumea lui Michael Jackson suntem noi


5 iulie 2009

Pâine şi bani pentru Patriarh

La Timişoara, cu ocazia vizitei Prea Fericitului Patriarh Daniel, o ziaristă i-a oferit Patriarhului pâine uscată şi o bancnotă de un leu pentru a-i aminti de sărăcie. Imediat ce s-a apropiat de Patriarh, câţiva băieţi "amabili", s-au făcut scut în faţa P.F. Daniel, de parcă s-ar fi apropiat Satana. Prea Fericitul, în loc să o invite pe femeie să se apropie, a privit impasibil, poate chiar "fericit" că femeia este împiedicată să se apropie.
Înconjrat de astfel de scuturi umane şi afişând o asemenea atitudine P.F. Daniel se rupe de poporul pe care trebuie să-l slujească. Ştie, oare, Patriarhul câţi oameni nefericiţi caută prin tomberoane o bucată de pâine? Nu cred că ştie. Ştie în schimb să-i facă fericiţi pe politicieni, sărutându-le obrazul murdar.
Cu ziduri, cu haidamaci, cu politicieni alături, nu se poate păstori o turmă rătăcită, Părinte Patriarh! Întrebarea mea este: cu ce vă este de folos titlurile de cetăţean de onoare, Părinte, dacă poporul nu se poate apropia de cel mai apropiat de Dumnezeu dintre noi? În opinia mea este de-a dreptul hilar, să nu spun că e o blasfemie, să oferi titlul de cetăţean de onoare Patriarhului. El este Cetăţean de Onoare al României, al lumii creştine. Înţelegeţi ce vreau să spun?, măi oameni politici fără Dumnezeu! Nu-l mai jigniţi pe Patriarh cu medaliile voastre de tinichea.