12 ianuarie 2013

Fumigene pedeliste

PNL a depus cerere sa intre in PPE, alaturi de PDL. :)

Unora le place papa bun, altora papa hagi sau chiar papa kk.

Si daca ar fi fost asa, care ar fi fost problema papahagilor? :)

Ia sa vedem noi ce a spus liderul PNL pe acest subiect in emisiunea "Vorbe grele", realizata de Victor Ciutacu?8 ianuarie 2013

Pregatiti un mort pentru inceputul anului 2014Cred ca pentru televiziuni a fost cel mai greu inceput de an din 2000 incoace. Am avut senzatia ca se patineaza in gol, ca motorul da rateuri, nu vrea sa porneasca, este gripat. O seceta de stiri cum rar s-a mai intamplat. Moartea lui Sergiu Nicolaescu, incinerarea lui, rolul jucat in evenimentele din Decembrie '89 si misterul tesut in jurul existentei unui pretins copil nelegitim au scos televiziunile din amorteala. Dintr-o data s-au imbujorat la fata toti redactorii si au declansat batalia pentru rating pe cei cativa privitori nauci. Sa le fie invatatura de minte tuturor mogulilor de presa. Sa se pregateasca din timp cu o moarte cu cantec la fiecare incept de an.

VIP-uri de Boboteaza

Am vazut cateva poze suprinse de Boboteaza in Giurgiu de un fotoreporter. Ce spun eu cateva? Peste 200 :) In fine, nu asta conteaza, ci faptul ca alaiul era asezat pe cateva randuri. In fata, cum este firesc, soborul de preoti, urmat de mai marii zilei, patrunsi de importanta momentului. Edili, oameni politici, parlamentari. Intreb si eu, ca un simplu consumator de apa sifintita. Vip-urile astea vremelnice se impiedica daca stau cuminti in mijlocul multimii si lasa in primele randuri enoriasii simpli si cu frica lui Dumnezeu? Sau si aici e pe pile, cunostinte si relatii? Am o veste prosta pentru ei. Prezenta in primele randuri nu-i o garantie ca va vede Dumnezeu mai bine si va iarta pacatele.