7 aprilie 2011

Pe scena L P F s-a jucat caterinca FRAIERUL, cu Miticã Dragomir în rolul principal


Fraierul de Miticã Dragomir Corleone, preşedintele LPF, a scos la licitaţie, pe pachetele, drepturile de transmisiune TV a meciurilor din Liga I pentru trei sezoane, sperând sã scoatã cel puţin 130 de milioane de euro, bani cu care ar fi ţinut în viaţã câteva cluburi muribunde, încã nescoase din spitale.
A obţinut un canci, pentru cã mogulii s-au înţeles între ei şi au licitat doar 3 pachete. Restul, 6 pachete, au rãmas deocamdată nelicitate.
Fraier Miticã. Dacã avea un pic de minte jidãneascã punea la pachet şi câte o Monica Columbeanu, câte un Pepe, o Adelina Pestriţu, o Senzual, un divorţ cu scandal si cu sângerãri vaginale, un copil traumatizat cã este adjudecat când de o parte când de alta.
Dacã era o clipã isteţ punea la pacheţel un scandal nou între un fotbalist şi o bombã sexy... ceva care face rating, nu purceaua pe terenuri desfundate.
Cine se mai uitã la thrillerul "Liga lu' Miticã", peliculã îmbâcsitã cu tot soiul de ciudaţi. De la Iancu de Timişoara la Stâna de Vale Becali, trecând prin Braţul Borcea spre talaua cu Porumboiu.
Aceleaşi mutre suspecte, aceleaşi acuzaţii de blat, de trafic de influenţã, valize doldora de valutã, meciuri blocate la casele de pariuri, comisii de disciplinã manevrate din umbrã, arbitraje defecte (sã nu spun infecte), ultraşi inculţi conduşi de Gigi Corsicanu, fanatici mâncãtori de seminţe... Cine se uitã la aşa ceva când avem OTV, Acces Direct, Un Show pãcãtos si Happy Hour?
Fraier domn' Miticã. Sã-l vãd eu pe mogulul ãla care ar rezista unei tentaţii de genul: Pachetul 1 Gloria Bistriţa - Rapid; Pandurii Târgu Jiu - U. Cluj si în pauzã episodul "Irinel Columbeanu nu renunţã la copil". Sau: Dinamo - Braşov; Steaua - Astra Ploieşti la pachet cu telenovela "A fost sau nu a fost Oana Zãvoranu însãrcinată cu Tudy"? Prost sã fii sã dai cu piciorul unor astfel de macarale care-ţi ridicã ratingul pânã la cer. Chiar şi în andropauzã.
Fraier nea Miticã. Dacã ar fi scris pe pachetele "Promoţie - reducere 25%", ar fi trebuit sã apeleze la forţele de ordine sã asigure buna desfãşurare a licitaţiei. Cum spuneam...Fraier Corleone Miticã.

6 aprilie 2011

Dansatorii protestează în faţa Ministerului Culturii

06 aprilie 2011- Bucureşti.

Mai multi artişti şi coregrafi vor dansa în faţa Ministerului Culturii, atrăgând astfel atenţia ministrului Kelemen Hunor că proiectele lor vor fi blocate, după ce vor pierde sediul "Centrului Naţional al Dansului din Bucureşti, de la Teatrul Naţional.
In ceea ce priveste alocarea unui nou sediu, deocamdata au primit doar promisiuni verbale, insa niciuna nu s-a concretizat, spune directorul Centrului, Mihai Mihalcea.