17 noiembrie 2012

Nebuniea unui consilier

Sebastian Lazaroiu, consilier al lui Traian Basescu, bate campii fluturand stegulete portocalii, declarand ca daca se mai produce o noua suspendare a lui Traian Basescu, atunci SUA va renunta la parteneriatul strategic cu Romania. Daca o astfel de decizie va fi luata in viitorul Parlament, sustine vomitatorul de serviciu de la Cotroceni, Romania nu va mai face parte din UE. Doamne, mare este gradina ta de la Cotriceni si multi conslieri se plimba fara camasa de forta pe ei.

Nimeni nu este perfect

Imi place de Traian Basescu ca le zice pe fata. Direct. Fara ocolisiuri sau menajamente. Trece in revista toate nenorocirile. Totul ar fi perfect daca ar spune ca el si camarila portocalie sunt autorii nenorocitelor nenorociri savarsite in nenorocita asta de tara.

15 noiembrie 2012

Sanatate pe bani americani

Potrivit unui comunicat de presa al Ambasadei SUA la Bucuresti, ambasadorul SUA Mark Gitenstein a participat joi, 15 noiembrie, la o ceremonie in care Guvernul SUA doneaza 410.000 dolari pentru renovarea Spitalului din Ghimpati, judetul Giurgiu. Proiectul este finantat de Comandamentul European al SUA (EUCOM) si va include renovarea fatadei spitalului, ferestrele, sistemul electric si de incalzire, acoperisul si usile. Lucrarile de la Ghimpati ar urma sa fie finalizate in luna septembrie a anului viitor, cand spitalul va fi transforat intr-un centru medical modern. Potrivit ambasadorului american, suma investita de SUA in unitatea medicala de la Ghimpati este cea mai mare din Romania.

Şucăriţii de cuvânt de la poliţie

Purtătorii de cuvânt ai IPJ Alba, Arad, Bacău, Bistriţa, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Caraş Severin, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giugiu, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vâlcea şi Vrancea, sunt de părere că activitatea le este afectată de relatia mass-media ISU. In rezumat. ISU transmite catre mass-media un SMS de indata ce sunt anuntati ca a avut loc un incident. Reprezentantii media ajung de multe ori la fata locului inantea politistilor. Aceasta relatie, spun "purtatorii de cuvant" ai IPJ-urilor: „Afectează imaginea Poliţiei Române prin faptul că, imediat după anunţarea jurnaliştilor de către ISU, aceştia deja solicită informaţii suplimentare Poliţiei, care nu le deţine până la ajungerea şi cercetarea la faţa locului. Acest lucru conduce la ideea lipsei de intervenţie rapidă a poliţiei, a neprofesionalismului şi mai grav se reproșează polițiștilor lipsa de transparenţă prin faptul că ei nu anunţă despre producerea acestor evenimente aşa cum o fac cei de la ISU (...) Au fost situaţii în care ziariştii ajunşi la faţa locului au interviat persoane care au calitate procesuală în dosarul penal (victime, martori, făptuitori), iar informații importante pentru desfășurarea anchetei au fost făcute publice, încălcându-se, de asemenea, în repetate rânduri prevederile Legii 677 privind protecția datelor cu caracter personal”- Auzi belea: "Jurnalistii au pătruns în câmpul infracţional, iar la sosirea echipei operative au dat dovadă de o insistenţă agresivă încât împiedicau pur şi simplu derularea activităţilor de cercetare la faţa locului." . Ce vor in fapt politzace? In loc sa colaboreze eficient cu reprezentantii mass-media, prefera sa bage strambe intre ISU si media pentru a arata ca sunt ei putin mai destepti decat pulanul lor. De cate ori am avut ocazia am spus ca cea mai diabolica inventie intr-o democratie schioapa ca a noastra este "purtatorul de cuvant". Daca ai pofta de abureala mergi la un purtator de cuvant si solicita-i o informatie. Nu ma mira faptul ca si "purtatorul de cuvant" al IJP Giurgiu se afla printre indigantii astia cu caşcheta. Pacat. A ratat ocazia sa taca. Acum sa nu se inteleaga faptul ca intre "purtatorul de cuvant" de la ISU si IJP ar fi vreo mare diferenta. Aiurea. Totul tine de relatia jurnalistului.

Democratia la romani

Cum era lozinca aceea: Votul meu conteaza. Parca asa, nu?

Un consilier prezidential bate campii

Sebastian Lazaroiu, consilier al lui Traian Basescu, bate campii fluturand stegulete portocalii, declarand ca daca se mai produce o noua suspendare a lui Traian Basescu, atunci SUA va renunta la parteneriatul strategic cu Romania. Daca o astfel de decizie va fi luata in viitorul Parlament, sustine vomitatorul de serviciu de la Cotroceni, Romania nu va mai face parte din UE. Doamne, mare este gradina ta de la Cotriceni si multi conslieri se plimba fara camasa de forta pe ei.

Un candidat USL din Giurgiu şi un înalt prelat... din Giurgiu

In imagine: Niculae Badalau (copresedinte USL Giurgiu, candidat USL pentru Senat) si Preasfinţitul Părinte Dr. AMBROZIE, Episcopul Giurgiului. Pun si eu o intrebare. Candidatul USL Niculae Badalau a primit din partea Preasfinţituli AMBROZIE, Episcop de Giurgiu, acordul sa-i foloseasca imaginea in campania electorala pe facebook? Ce prevad canoanele BOR intr-o astfel de situatie? Sursa acestei imagini o aveti aici: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=107204122777361&set=a.107203019444138.16622.100004633208341&type=1&theater

13 noiembrie 2012

Basescu-cu !

Sesizez ca Traian Baserscu s-a invatat sa iasa la ora de maxima audienta la declaratii. Azi ca sa ne explice ce a dorit sa spuna ieri. Maine va iesi cu o erata la declaratia de azi… Asta-mi aminteste de un banc. S-au implinit cativa ani de la moartea lui Lenin. Cu aceasta ocazie s-a organizat o expozitie international de ceasuri cu cuc si alte pasari. Tema era ca la ora exacta sa iasa din ceas cate o pasare si in loc de “cu-cu”… sa cante “Le-nin, Le-nin” ! Senzatia expozitiei a fost un cosciug din iesea Lenin: “Cu_cu”! Astept ca maine la ora 19.00 sa iasa din nou Lenin pardon, Basescu, la declaratii si sa se arate ingrijorat “cu-cu” de soarta tarii.

Giurgiuveni, ati uitat cine-i Bădălău?

Pentru cei ce au uitat cine-i Niculae Bădălău, fost subprefect de Giurgiu, fost prefect de Giurgiu, fost deputat si senator de Giurgiu, fost presedinte PSD Giurgiu, actual presedinte PSD Giurgiu si co-presedinte USL Giurgiu, candidat USL pentru un fotoliu parlamentar (senator al colegiului I)... le pun la disoozitie dosarul de candidat, intocmit de Ralitate Tv.
NICULAE BĂDĂLĂU
Giurgiu a devenit încet şi sigur patria interlopilor de tot soiul, micul judeţ de la Dunăre a ajuns pe prima pagină a ziarelor naţionale odată cu moartea baschetbatistului american omorât în bătaie de un membru al clanului interlorp BUTOANE. Clanul Butoane de la Giurgiu a fost apoi călcat de poliţişti anul acesta într-un amplu dosar de evaziune fiscală cu prejudicii de peste 100 de milioane de euro în care a apărut şi numele senatorului de Giurgiu Cezar Măgureanu. Legăturile dintre politicieni şi interlopi fac parte din obiceiurile locului. Clanul Butoane a început să crească în influenţă între anii 2000 şi 2004 când prefect al judeţului Giurgiu era liderul PSD Niculae Bădălau, actual preşedinte al organizaţiei şi candidat al USL pentru un colegiu de deputat în decembrie. Niculae Bădălău, mult mai cunoscut pentru rolul de tată al celebrului personaj monden Gabi Bădălau- iubitul Ramonei Gabor şi al Adeline Pestriţu- este cel mai controversat personaj politic din Girugiu. Înainte de 1989, Bădălau a fost condamnat la un an de închisoare pentru că a furat patru saci din grâu din avutul obştesc dintr-o bază de recepţie a unui CAP din judeţ. Cu aşa trecut Bădălau a devenit şeful PSD Giurgiu iar în Guvernarea Năstase a tăiat şi a spânzurat ca un mic baron local ce era din postura de prefect al judeţului. În 2009 Agenţia Naţională pentru Integritate a demarat o investigaţie cu privire la declaraţia sa de avere, în acelaşi timp Bădălău a fost luat în colimator de procurorii DNA şi DIICOT. După ani de verificări dosarul lui Bădălău a ajuns la Parchetul Giurgiu, unde este cercetat pentru spălare de bani. Tot ANI l-a cadorisit pe Bădălău cu un alt dosar pentru fals în declaraţii, acesta uitând să-şi declare un teren în Bolintin şi o vânzare de teren către o firmă. În anul 2006, Bădălau a fost implicat în următoarea jonglerie imobiliară- a cumpărat un teren de 130 de hectare de la o firmă pe care o deţinuse înainte pentru suma de 12 mii de euro- acelaşi teren a fost vândut câteva luni mai târziu pentru 3 milioane de euro unui dezvoltator imobiliar. Se dovedeşte că Bădălău- senior are mână la afacerile imobiliare spre deosebire de juniorul Gabi care nu are nici noroc la femei şi nici în afaceri, recent procurorii l-au încălţat într-un dosar în care sunt implicaţi o reţea de hoţi de maşini de lux. Vorba aceea- aşchia nu sare departe de trunchi, înafară de cazurile în care nu-şi sare în ochi.

Limbi giurgiuvene.ro

Daca doriti sa vedeti cum arata un exercitiu de limbism pseudo-jurnalistic, cititi site-ul http://giurgiu-net.ro, unde veti vedea pana la ce cote poate sa se ridice limbeala si pupincureala la adresa unui om politic. Iata un exemplu edificator aici...http://giurgiu-net.ro/2012/11/13/razvan-cuc-este-consilierul-cu-cel-mai-impresionant-cv/

Numire sexy la Guvern

Canapeaua din biroul lui Crin Antonescu este confortabila si numai buna pentru o partida de sex. Nu-i asa, domnisoara Andreea Lambru, secretar gereral adjunct al guvernului? Acum intelegeti diferenta majora intre PDL si USL? Nu? Va spun eu. Pedelistii ne coţăiau pe noi, uselistii se coţăiesc intre ei.