19 decembrie 2012

Iarna prefectilor

Sunt unii care cred ca schimbarea prefectilor in mijlocul viscolului, la ora de maxima audienta la Tv, daca se poate in chiar timpul emisiunii Sinteza zilei, rezolva si problema sinistratilor, a ratacitilor prin nametile cat casa, a drumurilor inaccesibile, a spagilor si contractelor paguboase pentru contribuabil, a lipsei utilajelor si a carburantilor... Piesa asta de prost gust se joaca iarna de iarna de vreo 15 ani. Trebuie sa fii mai prost ca un pinguin avortat pe o banchiza in deriva sa mai crezi ca problema de fond se rezolva cu schimbari de prefecti.

17 decembrie 2012

Am înfrânt !!!

Asadar, am infrant si de data asta, dupa cate vad eu. O votaram si muri de Vasile Alecsandri. S-a votat USL si a iesit UDMR. :)

Eu sunt ca in bancul cu omul care se afla in autobuz si se indrepta spre maternitate, unde nevasta-sa ii nascuse gemeni. Omul sta pe ganduri si din cand in cand rabufnea cu voce tare: Cum pxxda ma-si, domnule !! Si iar cadea pe ganduri si iar rabufnea: Cum pxxda ma-si, domnule !!
Un cetatean ii atrage atentia ca se afla intr-un spatiu public si nu se cuvine sa se exprime indecent.
Omul nostru ii spune: Domnule, mi-a nascut nevasta gemeni.
Felicitari, ii zice celalalt, atragand atentia ca nu-i un motiv sa nu se comporte civilizat.
Da, spune omul, dar unul este alb si celalalt negru.
Ei, cum pxxda ma-si, domnule, exclama vecinul de bancheta!!
Asadar, vazand ce se inatmpla cu USL si UDMR si “concordia” intre T. Basescu si primul-ministru, am exclamat si eu: Cum pxxda ma-si, domnule!