4 septembrie 2010

Summit regesc la GiurgiuCofruntarea între (Dunărea) Astra II Giurgiu şi Viitorul Constanţa în etapa a II-a din seria I, liga a II de fotbal, a prilejuit întânirea dintre două glorii ale fotbalului românesc: Gheroghe Hagi şi Narcis Coman.
Echipa patronată de Gică Hagi, Viitorul Constanţa, a câştigat cu scorul de 3-2. La pauză 2-1 pentru oaspeţi. "Regele" a fost la dispoziţia fanilor săi, oferind cu generozitate autografe.

3 septembrie 2010

Se întâmplă în România


Preluare de pe blogul http://haituitintaramea.blogspot.com

Nu inteleg de ce toata lumea spune ca Blaga e un ministru competent. Sub mandatul sau jafurile s-au inmultit, accidentele de circulatie la fel, tilhariile si hotiile, nu mai zic. Ultimul lucru intimplat:

Liberalul Cristian Olteanu, internat după ce a fost bătut cu o bâtă în faţa casei

Preşedinte PNL Sector 5, Cristian Olteanu, este internat la Spitalul Universitar după ce a fost bătut în faţa casei cu o bâtă. Olteanu este tatăl fetiţei care a fost bătută de bona Lovinica Dinu, aceasta fiind condamnată definitiv ieri de către Tribunalul Bucureşti, la amendă penală şi daune morale pentru lovire şi alte violenţe.

Contactat telefonic de Antena 3, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat că nu poate confirma că ar fi existat vreo legătură între incidentul în care a fost implicat liderul liberal şi decizia luată miercuri de către Tribunalul Bucureşti. Acesta a precizat că Olteanu se află, într-adevăr, internat, în urma unei altercaţii în care a fost implicat.

Christian Ciocan a mai declarat că poliţiştii îi caută pe agresori, iar după ce Cristian Olteanu îşi va revenit, vor lua o declaraţie de la acesta, pentru a se stabili împrejurile în care s-a produs agresiunea.
Update: Starea lui Cristian Olteanu e foarte grava, acesta avind hemoragie cerebrala.

31 august 2010

Dormi în pace, ţara senator te face


El este senatorul de Giurgiu Cezar Măgureanu (Cezărică pentru Videanu), fost senator PNL, fost Independent, actualmente PDL. Obosit de cât a alergat prin colegiu de la un alegător la altul să le satisfacă cererile, Cezărică fără frică trage un pui de somn pe holurile Parlamentului şi se visează primar al municipiului Giurgiu.

30 august 2010

Fraţii mei, păsări călătoare

UPDATE la postul

Vin ai noştri, pleacă ai noştri


Honte A Toi Sarkozy, Huo Basescule!

Sarkozy, ales de clasa, “campion” la toleranta
Dur si fara vorba multa, ne-a trimis tiganii acasa.
Escadrile de stancute innegrit-au cerul tarii
Fiind manate de la spate de vantul discriminarii.

Pană a intra-n Uniune ne certara “democratii”
Ca nu integram tiganii si ca nu-i tratam ca fratii.
Cand au, iată, libertatea sa-ne-arate cum sta treaba
Ei i-au adunat in stoluri si ni i-au livrat cu roaba.

CONTINUAREA pe Blogul lui Marcus.

29 august 2010

PD-L Giurgiu îşi devorează liderii/ Bogdan Cantaragiu la un pas de a fi măturat din funcţie


Filialele PSD şi PDL din Giurgiu trăiesc periculos. Sunt amândouă pe buza prăpastiei, mânate de la spate de orgoliile nemăsurate ale unor lideri de doi bani, care-şi imaginează că sunt mici demiurgi. Este vorba despre Adrian Popescu la PSD Giurgiu şi Bogdan Cantaragiu la PDL Giurgiu.

De departe cea mai frământată filială este PDL Giurgiu, condusă, cel puţin aşa este consemnat în procesele verbale, de contestatul Bogdan Cantaragiu. Lipsit de abilităţi politice şi deficitar la capitolul comunicare, Bogdan Cantaragiu a pus filiala pe butuci, aducând-o în pragul dezintegrării. Deşi nu a făcut nimic care să-l recomande la şefia filialei, Bogdan Cantaragiu rezistă de mai bine de 2 ani în fruntea acesteia, în ciuda protestelor vehemente. S-au conturat deja 4 fracţiuni în sânul PD-L Giurgiu.
Nemulţumirea este mare din moment ce rufele nu se mai spală în familie. Iată ce apare pe site-ul portocaliu "giurgiu-news", trompeta filialei:
3 dintre parlamentari P.D.L. de Giurgiu: Victor Boiangiu, Cezar Magureanu si Dan Pasat solicita debarcarea presedintelui interimar Bogdan Cantaragiu din fruntea organizatiei judetene si revenirea la Organizatia de Dambovita acolo unde si-a castigat manadatul de parlamentar in 2008.
Cei trei parlamentari vor depune la Biroul Permanent National de luni al Partidului Democrat Liberal un demers scris care se intituleaza scurt "ORI NOI, ORI CANTARAGIU !" Amenintand ca in cazul in care nu se da curs solicitarii lor vor demisiona din partid.

Eu nu sunt nici apropiat al lui Cantaragiu, nici simpatizant sau susţinător. Aş zice că din contră. Dar nu pot să nu remarc faptul că cei ce-l contestă sunt exact de valoarea lui. Să-i luăm pe rând. 1. Victor Boiangiu. Fost preşedinte al Consiliului Judeţean, fost prim-vicepreşedinte PSD, actualmente deputat PDL. Ultimul mandat de preşedinte al C.J. a fost obţinut prin trădarea a doi membri PD, aflaţi atunci în Alianţa D.A. Flancat de doi vicepreşedinţi de o calitate morală şi profesională îndoielnică, ultimul mandat al lui Boiangiu a fost cea mai neagră perioadă pe care a traversat-o judeţul nostru. O perioadă marcată de aranjamente şi coterii.
2. Cezar Măgureanu. Fost PD, fost PSD, fost senator PNL, fost senator Independent, actualmente senator PDL. Multe nu ar fi de spus în dreptul său. C.V.-ul politic îl recomandă ca o persoană fără principii, fără scrupule.
3. Deputatul Dan Păsat. Fost PLD, fost PD-L, fost deputat PNL, actualmente deputat PD-L. Un personaj suspectat că ar avea strânse legături cu lumea interlopă a Capitalei. Cercetat penal de DNA pentru şantaj şi ameninţare.
Iată cine-l contestă pe Bogdan Cantaragiu. Nu spun că nu merită înlăturat de la conducerea filialei. Dar cine aruncă piatra, asta-i întrebarea? Nu-i de mirare că se întâmplă aşa. În PD-L Giurgiu nu găseşti o persoană de încredere pentru că majoritatea celor din structurile de conducere sunt fie trădători, veniţi de la PSD sau PNL, fie nonvalori neaoşe.
Bref. Chiar şi în situaţia în care nu vor avea câştig de cauză, nu se pune problema demisiei din partid a celor 3 demnitari giurgiuveni. Nu pleacă dulăii de la măcelărie. Dar dacă lătratul nu-i pe bani, de ce să nu o facă. Cei trei vor să arate că au coloană vertebrală. Este doar o iluzie!