1 noiembrie 2012

Sulfamida declaraţiilor

Eugen Nicolăescu, intr-o intervenţie la RFI, şi-a exprimat indignarea pe faptul că ambasadorul SUA se bagă in seamă şi când trebuie şi când nu trebuie "intoxicând" opinia publică, împărtaşindu-ne din experienţa sa de reprezentant al exportatorilor de democraâie. Pedelista Sulfina Barbu (Sulfamida pentru Gigi Becali) se face scut antirachetă in apărarea lui Gitenstein (Gâtenştein pentru Ciuvica Mugur) ca să se afle ca exista şi ea pe aici. Auzi vorbă: "Declaraţiile aiuritoare ale domnului Eugen Nicolăescu nu fac decât să-l alunge pe domnul Gitenstein din România.". (Il si vad pe ambasador luându-şi tălpăşita cu bocceaua in spinare, alungat cu pietre de Nicolăescu.) Nu s-a oprit aici cu vorbele. "Eugen Nicolăescu se comportă precum un căţel, caniche, care latră la cei care-l supără pe stăpân". Madam Sulfină, pai eu înţeleg că tocmai ce te-ai comportat precum cel acuzat. Mai pe olteneste, sărişi de târtiţâ când fuse "jignit" ambasadorul. Fi-ţi-ar cateaua - caniche - a dracu !

Banii la control !

Am vazut vreo cativa indivizi oripilati pe faptul ca un post de parlamentar pe listele lui PP DD se cumpara cu 50 000 de euro. Eu le-as cere si chilotii de pe ei si casa si masa. Pai, stai, nene, vor spune unii, ca nu-i legal. Dar sa ne minta, sa ne fure, odata vazandu-se in Parlament sa se plimbe domnii de la un partid la altul pe bani grei, pe interese personale, sa se ascunda dupa imunitati, sa traga sfori sau sa intreaca in ilegalitati... o fi legal? Eu as cere gaj sume mari de bani. Ti-ai dus mandatul la bun sfarsit, ai fost onest, cinstit cu electoratul?... iti recapeti banii. Ai dezertat, nu ti-ai onorat mandatul, ti-ai tradat electoratul, ai inselat, ai furat, ai mintit, ai intrat la mititica... primesti ciuciu. Ia sa vedem se mai inghesuie cineva aiurea in cucuruz sa devina parlamentar fara sa-si faca un calcul?

31 octombrie 2012

Jocul parlamentar

S-au depus candidaturile pentru viitorul Parlament. Cea mai potrivita urarea ar fi : Faceti jocurile, domnilor! La ce altceva ne putem astepta, daca nu sa asistam la jocuri de cuvinte sau de culise. Mass-media isi calibreaza de pe acum luneta. Trei zone par sa intereseze in mod special. Colegiul 25 din Capitala unde Gigi Becali va candida avandu-l de partea cealalta a frontului pe Generalul de divizie, Mircea Chelaru (PP DD); Targu Jiu, unde Dan Diaconescu il va hartui mediatic Victor Ponta si orasul Elenei din Roman acolo unde blonda pedelista a ridicat rugul pe care sa-si ARDă contracandidatii. Inspirata ca de obicei Elena Udrea si-a stabilit cartierul general intr-un apartament modest. Asa cum spuneam, show-ul va fi la el acasa. Pe ici pe colo vom auzi, en passant, despre aventurile teleormanene ale lui Crin Antonescu sau peripetiile bravului soldat Vasile Blaga pe Bega. Capul de afis va fi cu siguranta confruntarea Ponta - Diaconescu.

Declaraţiile unui oier

Dupa declaratiile lui Martin Schulz, preşedintele PE, in plenul Parlamentului, strivit de microfoane, Gigi Becali a avut primul sau discurs pe holul celei mai importante institutii: Imi place luxul. Prevad ca in situatia in care Gigi va obtine mandatul de deputat, orice ragaitura a liberalului de Pipera va fi breaking news.

30 octombrie 2012

Prăpăd peste America

Uraganul Sandy se pregateste sa loveasca in plin coasta de Est a SUA. Autoritatile amercane au evacuat deja 370 000 de oameni din zonă. Ca sa va faceti o idee despre amploarea actiunii, va spun ca pe teritoriul judetului Giurgiu locuiesc 267.147 de oameni.

29 octombrie 2012

Spionul Ivan

Ăăă, rusnacul ăla care a accidentat-o pe tânără pe trecerea de pietoni, era spion? Şeful spionilor rusi în România? Să nu-mi spuneţi că era si mare maestru în materie de spionaj că ma umfla râsul. Aşa de meseriaş a fost că s-a deconspirat într-un accident stupid :)) Discret spionul rus, ce sa spun :) Să vă spun un banc. Romania trimite in SUA pe cel mai bun spion al sau, Ionescu 001,01, cu sarcina sa traga cu ochiul si să raporteze periodic. Treaba merge bine vreo luna, dupa care ... pauză lunga si suspectă. Oare ce s-a întâmplat cu Ionescu? Seful spionajului trimite pe urmele lui Ionescu pe cel de al doilea mare spion. Popescu 001,02. "Popescule, mergi in SUA si vezi ce-i cu Ionescu. Poate-l recuperam. Uite aici ultima lui adresa. New York, str X, bl. Y... si cam atat ! Discretie maxima". Popescu ajunge la adresa respectiva... Un bloc cu 110 etaje. Drace, unde sta Ionescu? Discret ca orice spion sub acoperire, Popescu o abordeaza pe femeia de serviciu, aratandu-i poza lui Popescu. "Il caut pe acest om. L-ati vazut cumva pe aici?". Femeia se uita la poza si spune: A, Ionescu spionu'? Da, sta la etajul 52.".