6 iunie 2012

DIICOT pe sistemul: Mircea arată că munceşti

Procurorii DIICOT au început urmărirea penală împotriva şefului IPJ Giurgiu, Ion Petraşacu, pentru aderare la grup infracţional organizat şi complicitate la furt calificat cu consecinţe deosebit de grave, întrucât a favorizat hoţi de combustibil, care au sustras produse de peste un milion de lei, potrivit Mediafax.
Ion Petraşcu s-a prezentat luni 28 mai 2012, la ora 10.00, la sediul DIICOT Giurgiu, fiind audiat în acest caz.
Mai mult, Ion Petraşcu, în calitate de şef al IPJ Giurgiu, şi-a apostrofat subalternii care declanşaseră cercetări cu privire la împrejurările în care nişte persoane furaseră o conductă prin care se transportau produse petroliere, valoarea acesteia fiind e peste 300.000 de euro, susţin surse judiciare.
Pe site-ul DIICOT inca nu a fost data publicitatii aceasta actiune.

Sursa: http://www.gandul.info/news/seful-ipj-giurgiu-urmarit-penal-ion-petrascu-este-acuzat-de-complicitate-la-furt-si-apartenenta-la-grup-infractional-9678593

Un moment de linişte

Nu m-ati crezut cand v-am spus ca-mi iau bocceluta cu mancare si ma duc in padure, la marginea apei.
Iata dovada.
Este un film de autor. De emotie i-a tremurat mana operatorului. Emotiile debutului.
S-ar putea ca in 2013 sa ma vedeti cu el la Festivalul de la Cannes. Cristian Mungiu poate sa-si ia la revedere de l-a vreun premiu inca de pe acum.
Interzis pofticiosilor.

Glume oteviste

Dan Diaconescu (DD) cu PP-ul dupa el a ajuns cu caravana in comuna Pechea, jud. Galati. Aici Dan Diaconescu le-a vorbit celor circa 200 de moldoveni stransi in fata sa. Intre alte glume reşapate, senzationalul Dan - in direct - a reluat una la care rade numai el. Pe unde trece repeta gluma, schimband doar numele localitatii.
In comuna Pechea s-a construit un morcov gigant. Cei de la Cartea Recordurilor au venit sa valideze recordul, dar nu au gasit morcovul, pentru ca era in fundul primarului.
Intre doua glume elodiene, Dan Diaconescu le-a spus celor din fata sa: Daca cei de la USL vor veni sa va dea un milion de lei sa votati cu ei voi sa le cereti 2- 3 milioane de lei, sa luati banii si sa votati cu PPDD.
Instigare la ce miroase chestia asta, domnul Dan Diaconescu?