8 ianuarie 2010

Moarte suspectă la Giurgiu

O femeie de 59 de ani din municipiul Giurgiu, a murit în această după-amiaza, într-un autoturism, în faţa unui cabinet medical.

Maria Licuţă care a împlinit chiar astăzi, 59 de ani, se simţea rău de două zile. I-a fost făcută o radiografie la plămâni cu o zi în urmă. Familia decedatei ne-a declarat că un medic de gardă al spitalului judeţean ar fi declarat că nu are nicio problemă la plămâni. Astăzi, un alt medic de la spiitalul din Giurgiu i-a recomandat internare la Bucureşti, deoarece a sesizat o umbră pe plămâni, dar era necesară o trimitere de la medicul de familie.
Fiul femeii s-a deplasat la cabinetul medical penrtu a obţine trimiterea la Bucureşti, urmând ca imediat să plece spre Capitală cu mama sa. Pentru câteva minute a lăsat-o pe mama sa în maşina unui prieten pentru a se deplasa acasă să ia nişte acte. În vremea aceasta niciun medic din cabinetele medicale nu au venit să o consulte.
Când fiul s-a întors, mama sa decedase în maşina prietenului său. A fost solicitată de urgenţă Salvarea, care a sosit rapid la faţa locului. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Giurgiu, Rodica Cărăbaş, a declarat că la sosirea ambulanţei, femeia era deja decedată. Fără succes, medicii de pe Ambulanţă au încercat să o readucă la viaţă pe Maria Licuţă timp de 50 de minute.
În ciuda eforturilor noastre, directorul spitalului judeţean, medic Elena Dinu, nu a putut fi contactată pentru a i se consemna un punct de vedere.

7 ianuarie 2010

Omar Hayssam se întoarce


Mohammad Munaf: «Omar Hayssam mi-a spus sa memorez numarul de telefon al lui Gabriel Oprea»
Un fragment dintr-o declaratie data de catre Mohammad Munaf in fata anchetatorilor români il aduce pe ministrul de interne propus de catre primul-ministru desemnat in proximitatea lui Omar Hayssam. Deputatul independent Gabriel Oprea apare cu nume si prenume, inclusiv cu numarul sau de telefon, in aceasta declaratie data in Irak de catre Mohammad Munaf.
Auzim că Siria este pregătită să-l extrădeze pe Omar Hayssam. Extrădarea are o componentă economică foarte puternică. Cum dracu vine asta, nu mă întrebaţi că nu am răspunsul corect, ci doar vagi bănuieli.
Ce pot anticipa este doar că se anunţă vremuri grele pentru cinstitul doctor Mohammad Yassin, mostenitorul “cinstit” al averii sirianului Omar Hayssam, după cum ne-a spus preşedintele Traian Băsescu.
În mod firesc nici Băsescu nu ar trebui să aibă nopţi liniştite. Măcar şi pentru faptul că cel catalogat de Băselu ca fiind capul mafiei, generalul Gabriel Oprea, a ajuns ministrul de INterne, la recomandarea locatarului de la Cotroceni.
Pe pagina a treia a declaratii, Mohammad Munaf notează următoarele: “OMAR HAYSSAM are relaţii puternice cu GABI OPREA, preşedintele PSD (indescifrabil) şi din câte mi-a spus OMAR HAYSSAM l-a ajutat cu tot ce a avut nevoie pentru alegeri cu o suma de 600-700 mii dolari americani şi mi-a mai spus OMAR că, dacă va păţi ceva, să-l sun pe GABI OPREA şi mi-a spus numarul sşu de telefon şi anume: 0721.121.212, dar mi-a spus săănu-l scriu, ci să-l memorez”.
Începe ţircusul. Fac pariu că nu vom afla mare lucru. Omar Hayssam va fi extradat în România pentru că nu mai are ce oferi americanilor. Este stors de informaţii. Vom primi o lamâie stoarsă. Dacă vom afla măcar cum a şters-o din România, să spunem mulţumesc.