8 ianuarie 2010

Moarte suspectă la Giurgiu

O femeie de 59 de ani din municipiul Giurgiu, a murit în această după-amiaza, într-un autoturism, în faţa unui cabinet medical.

Maria Licuţă care a împlinit chiar astăzi, 59 de ani, se simţea rău de două zile. I-a fost făcută o radiografie la plămâni cu o zi în urmă. Familia decedatei ne-a declarat că un medic de gardă al spitalului judeţean ar fi declarat că nu are nicio problemă la plămâni. Astăzi, un alt medic de la spiitalul din Giurgiu i-a recomandat internare la Bucureşti, deoarece a sesizat o umbră pe plămâni, dar era necesară o trimitere de la medicul de familie.
Fiul femeii s-a deplasat la cabinetul medical penrtu a obţine trimiterea la Bucureşti, urmând ca imediat să plece spre Capitală cu mama sa. Pentru câteva minute a lăsat-o pe mama sa în maşina unui prieten pentru a se deplasa acasă să ia nişte acte. În vremea aceasta niciun medic din cabinetele medicale nu au venit să o consulte.
Când fiul s-a întors, mama sa decedase în maşina prietenului său. A fost solicitată de urgenţă Salvarea, care a sosit rapid la faţa locului. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Giurgiu, Rodica Cărăbaş, a declarat că la sosirea ambulanţei, femeia era deja decedată. Fără succes, medicii de pe Ambulanţă au încercat să o readucă la viaţă pe Maria Licuţă timp de 50 de minute.
În ciuda eforturilor noastre, directorul spitalului judeţean, medic Elena Dinu, nu a putut fi contactată pentru a i se consemna un punct de vedere.

Niciun comentariu: