18 mai 2012

Filiala Giurgiu a PNL este invadată de pedelişti

PNL Giurgiu a fost penetrat de foşti lideri ai PDL - Giurgiu, cărora Biroul Politic Teritorial le-a rezervat posturi de vicepreşedinţi în cadrul filialei. Propunerea a fost aprobată în BPT.
Fostul preşedinte al filialei PDL Giurgiu, "contestatul", "hulitul", "duşmanul giurgiuvenilor", "demolatorul primăriilor liberale şi pesediste", persoana în sarcina căreia liberalii giurgiuveni puneau atacarea în intanţă a bugetului propriu al Consiliului Judeţean, este acum liberal de frunte.
Un alt post de vicepreşedinte a fost rezervat primarului pedelist al oraşului Mihăileşti, Mihai Dobre, omul care l-a împins afară din cuib - citeşte PDL - pe Marin Anton, cu sprijinul substanţial al lui Vasile Blaga.
Iată-i acum pe cei doi "duşmani", toartă la toartă, în cadrul PNL Giurgiu.
Nici oscilantul primar al comunei Clejani - Florin Nidelea, zis: azi în PNL, mâine în PDL şi viceversa -, nu a fost uitat. A fost decorat cu un post de vicepreşedinte pentru fapte de vitejie săvârşite şi într-o barcă şi în alta.
Zvonurile ce circulă nestingherite şi neinfirmate prin târg susţin că lui Marin Anton i se pregăteşte un loc în viitorul guvern. Sau un loc de senator de Giurgiu.
Visul de aur al lui Traian Băsescu de a realiza o fuziune totală între PD şi PNL este pe cale să se întâmple la PNL Giurgiu.
Bravos naţiune liberală, halal să-ţi fie !

15 mai 2012


Statuia lui Traian, amplasata pe treptele Muzeului National de Istorie. a devenit una dintre cele mai celebre statui ale acestui inceput de secol. Un nesecat izvor de haz, asa cum ii sta bine romanului.
Puteam sa ratez ocazia? Ca de la Traian, la Traian... ne permitem sa ne tinem de ... glume. As face o observatie din punct de vedere estetic. Traian Imparatul are nasul cam mic in comparatie cu corpul sau atletic.