26 octombrie 2012

Catelusa, capusata la greu de catre baietii destepti, se numeste HIDROELECTRICA. Este sora cu dulaul OLTCHIM si cateaua TRANSELECTRICA, verisoara primara cu buldogul CFR Marfa si pickinezul CFR Calatori. In acest moment catelusa HIDROELECTRICA se afla sub tratement cu insolventa spre disperarea sugacilor care se vad deposedati de tzatza prin care curgea lapticul dulce al bugetului national. 57 de "cateluşe" cu pedigree national , spunea ministrul Daniel Chitoiu, candidat intr-un colegiu din judetul Giurgiu, sunt capusate si falimentate. Nea Nicu Văcăroiu, din batatura Curtii de Conturi, turnand vodca pe foc, ne anunta ca 40 de procente din ce donam noi in contul fascinantei Romanii prin taxe si impozite sunt virate in conturile capuselor nesatule. Hai sictir cu constatarile voastre! Treceti la fapt, ba, ca vremea cand facem noi regulile cu furci si topoare in locul vostru a trecut de mult.

Sezonul pelerinajelor

Pelerinaj la Bucuresti, la sfinte moaste. Iar este inghesuiala la Patriarhie. Iar se vor vindeca vreo 100 000 de romani. Au avut dreptate pedelistii cand au decis sa inchida spitalele. La ce sa le mai tinem pe bani grei cand un pelerinaj este mai... sfant si mai eficient. Dupa pelerinaj revenim la ale noastre: ura, rautate, hotie, minciuna, talharie, violuri, ilegalitati...Pana la urmatorul pelerinaj.

25 octombrie 2012

Stafia SAFI

SAFI se intoarce sa loveasca din nou. Lui Viorel Catarama i s-a facut dor de vremurile cand calarea cu veselie cai verzi si schiopi pe pereti albastrii. Candideaza pentru un loc in Parlament. Il revad pe Catarama, cu ochii pironiti undeva in zare, asemenea unui consumator de etnobotanice, turuind povesti doar de el intelese. Pentru unii notiunea de ridicol inca nu s-a inventat.

23 octombrie 2012

Guriţe politice

Cea mai guresa femeie, spoita politic cu bidineaua imposturii, este Lavinia Sandru. Cumatra este nemultumita ca UNPR primeste suturi in noadă. O alta moara stricată, Liliana Mincă, loterista, trage de buhai afirmând ca aceasta coliva politica numita unpr a intrat in USL pe usa din faţă. Gargaristele de genul Mincă nu tac nici daca sunt puse in faţa unui ventilator in care arunci cu rahat.

România

Accidente in lant soldate cu morti si raniti, explozii, crime, sinucideri, violuri, cladiri prabusite, jafuri, talharii... Si peste toate acestea raul cel mai rau. Clasa politica. Parca am trai pe un teritoriu blestemat.

22 octombrie 2012

Fricoşii să stea acasă

Cand ai sange in tine si pleci la lupta sa-i nimicesti pe nenernicii care au umilit poporul din care faci parte, procedezi asa: Scoti sabia si-l urmaresti pe dusman prin toata tara. Candideaza el undeva, candidezi si tu tot acolo. Astfel il elimini definitiv. (Daca ai sange in tine si chiar te intereseaza soarta poporului.) Daca te ascunzi dupa copac, nu esti nici haiduc, nici lotru. Daca as fi fost Crin Antonescu il urmaream pe Vasile Blaga pana la epuizare. Si unde-l prindeam, acolo il loveam si-l eliminam.

Fac ce-mi spune inima

Il critic pe Crin Antonescu pentru ca am acest drept, pentru ca este si el om si poate gresi, pentru ca merita uneori, pentru ca asa consider eu ca trebuie sa o fac acum, pentru ca sunt dezamagit, pentru ca am curajul sa gandesc si altfel decat el sau altii care-l aduleaza, pentru ca... pentru ca... dar mai alesa pentru ca asta nu are nicio legatura cu Basescu si camarila de la care nu ma astept la nimic bun. Si mie imi este simpatic Crin, uneori, arata ca e inteligent. Asta vreau de la el, sa ne arate ca merita sa fie in fruntea unor oameni. Daca va calca in gropi, nu este vina mea. Asa ca... il taxez. Pana una alta, nu canta cocosul meu pe gardul vreunui om politic. Si acum intrebarea: Cati "prieteni" imi mai raman in lista? Chiar ar trebui sa-mi pese?