19 ianuarie 2013

Ajut-o pe Nicoleta sa vadă



Preluare de pe blogul http://leontinanicoleta.blogspot.ro/


Dragi prieteni,

Nu am mai scris de mult timp pe blog pentru ca noi nu avem pc si apelam tot timpul la o vecina sau la Vlad Placinta,persoana care ne-a facut blogul.In urma cu ceva timp mai exact cu o saptamana am primit oportunitatea sa fim ajutati un pic mai usor cu donatiile prin intermediul Asociatiei ""Salveaza o inima"".

Asociatia Salveaza o inima apartine domnului Vlad Placinta care pentru noi este persoana care ne-a ajutat sa strangem cei 9359 de euro.Nu ii este usor nici lui sa ne ajute avand in vedere ca asociatia lui nu are nici o luna de cand a deschis-o.Poate pentru noi a facut cel mai mult distribuirea blogului pe pagina de facebook,a trimis si la cunoscuti din presa povestea Leontinei (Jurnalul National si Ziarul Lumina al Patriarhiei Romane),a organizat concert caritabil la Suceava impreuna cu Corul Macarie Ieromonahul.Nu dorim sa-i aducem prea multe laude ca stim ca se supara uneori pentru laudele sau meritele aduse.Dar noi suntem recunascatori fiecarei persoane care a donat,a scris un mic articol sau ne-a pomenit in rugaciuni.Drumul este lung pana ce vom strange suma totala pentru operatia ambilor ochi.Si nadajduim ca Leontina dupa ce se va opera o sa se faca bine.Daca fiecare cititor ar dona prin butonul securizat de Netopia Mobil Pay cate 5 lei putin cate putin s-ar strange si am iesi la liman.Dorim sa nu va fie frica sa donati stim cu siguranta ca fiecare banut donat prin intermediul asociatiei va ajunge acolo unde trebuie pentru sprijinul Leontinei.Ma iertati daca v-am gresit cu ceva si daca doriti si puteti redirectiona si cei 2% tot prin intermediul Asociatiei Salveaza o inima.

la o luna de zile la multumiri va aparea publicata fiecare donatie atat online cat si in banca.


Va multumim ca ne sunteti alaturi!

17 ianuarie 2013

Tragedie si impostura




Al Quaida/ Luarea de ostatici de la o platforma de gaz din Algeria, colt cu conflictul din Mali, cum faci la stanga.

Posturile de televiziune din intreaga lume au transmis minut cu minut situatia dramatica din Algeria. La Antena 3 este invitata sa-si dea cu parerea Marie Jeanne Ion, chipurile in dubla caltate, de jurnalist si de fost ostatic in Irak. In opinia mea M.J.I. nu este nici una nici alta si ar fi trebuit sa aiba bunul simt sa-si vada de treaba nu sa ne expuna opiniile sale lipsite de orice credibilitate sau valoare. O impostoare si nimic mai mult. Nu esti nici jurnalista, desi a tinut sa precizeze la A3 ca este jurnalist in activitate, nici nu a fost ostatic in adevaratul sens al cuvantului in Irak. Unii probabil isi mai aimtesc "zburbalniciile" facute de jurnalista pe canapeaua din spatele automobilului cand transmitea SMS-uri in tara anuntandu-si "rapirea" si ghidusiile din camera in care era inchisa impreuna cu o fratuzoaica. S-a ajuns cu mascarada pana acolo incat chiar gruparea Al Quaida a fost nevoita sa dea un comunicat ca nu este implicata in "rapire". Nici acum nu stim unde s-au dus banii de rascumparare si adevarul despre fuga lui Omar Hayssam din Romania. Dupa mascarada cu "rapirea" din Irak, M.J.I. are tupeul sa ne vorbeasca despre rapiri. Ea, experta.

15 ianuarie 2013

Revolta parlamentarilor



Sucar mare intre parlamentari. Nu vor oasele lor sa se odihneasca decat in Hotel Bucresti. Aproximativ o mie de eruro pentru a inchiria un apartament oarecare in Bucuresti... putin, foarte putin. Mai ales ca de acum trebuie sa-si spele singuri chilotii, sa faca oua ochiuri sau cartofi prajiti...

Numai parlamentar sa nu fii in ziua de azi. Bataie de joc la adresa alesilor neamului.

Oaia care musca

Gigi Becali - deputat PNL - (despre ANI si declararea averilor) nu mai vrea scalvagism. Vrea picior in prag, nu-i place mentalitatea de vasal. Eu sa primesc ordine de la partid? Eu imi spun opinia fara sa ma opreasca niciodata nimeni. (Inclusiv PNL).
Asa, nea Gigi, musca din ei ! Steaua-i numai una !