5 august 2010

Băsescu este într-o ureche. Cu dop de vată.

Preşedintele Traian Băsescu a apărut pe postul naţional de televiziune TVR1, unde a răspuns la câteva întrebări grele de tot, dar ştii ce grele???, că s-a probuşit în sondaje cu răspunsurile contrafăcute.
La un moment dat a ţinut să facă franjuri o speculaţie, conform căreia domnia sa ar fi grav bolnav şi de aceea s-a internat în spital pentru câteva secunde. De fapt care-i tărăşenia? Ne spune tot preşedintele. Cică el înoată zilnic circa o oră. Nu ne-a spus unde înoată şi în ce. Pentru că nu ne-a spus, speculăm noi. Credem că este vorba despre băi de mulţine. Doar astea-ţi dau iritaţii la timpan dacă-ţi sună într-un anume fel înjurătura primită.
Ei bine, Traian Băsescu după ce a înotat s-a gândit să-şi cureţe urechile folosind un beţişor cu vată. Asta a fost prostia lui. În loc să folosească beţişoare achiziţionate din comerţ, a apelat la un beţişor manufacturat. Din greşeală (aşa-i zice acum la ... greşeală) s-a scobit cu partea fără vată a beţişorului şi s-a zgâriat în ureche. (N.N. Ca să te zgârii în ureche trebuie să cam insisti!)
A apelat de urgenţă la specialiştii ORL care, cică, i-au pus un tampon cu nu ştiu ce substanţă şi l-au expediat la Cotroceni într-o ureche. Cu dob de vată.
Mă întreb: oare aşa ne-a condus 6 ani? Greşind sensurile? Băgăciunile? Aşa vrea să ne conducă şi în continuare? Adică în loc să bage ce-i de băgat, cum e de băgat şi unde trebuie băgat, el le întoarce de aşa natură încât răneşte întreaga naţiune?
Serviciile secrete ar trebui de urgenţă să ne spună dacă nu cumva lipsa gămăliei de vată din capul băţului prezidenţial este rodul unei mâini criminale.
La finalul intervenţiei lămuritoare, T.B. ne-a asigurat că este sănătos tun şi că dacă ar fi cazul de vreo boală ar anunţa imediat naţiunea. Bun. Aşa să fie. Dar până atunci cum se numeşte ăla de-şi provoacă răni cu beţişoare fără vată?

Să-l ajutăm pe SILUAN

Un suflet de om are mare nevoie de ajutorul nostru. Va invit ca fiecare dintre noi, cum ce putem, să fim alături de familia lui SILUAN. Să-l ajutăm să depăşească greaua cumpănă în care se află existenţa sa. Are nevoie mare şi urgentă de ajutor. Dacă nu i se va efecta foarte urgent transplant de ficat (maximum o lună de zile !), medicii nu-i acordă nicio şansă. Părinţii sunt pregătiţi de transplant de îndată ce analizele vor dovedi că sunt compatibili cu copilul lor. Interveţia pentru transplant este programată pentru această lună. Dar fără ajutorul celor ce pot dona o sumă cât de mică transplantul nu se va putea efectua la timp, punându-se în pericol viaţa micuţului SILUAN.

Iată ce scrie SILUAN pe blogul său:
M-am nascut in 8 februarie 2010. Parintii mei m-au pus sub ocrotirea Sfintului Siluan Atonitul si m-au numit Siluan. Sint cel de-al treilea baietel dintr-o familie de preot ortodox.

Problemele mele au inceput dupa ce am implinit 2 luni. Am stat internat in Spitalele din Brasov, Bucuresti si Salzburg. La Clinica din Salzburg am fost diagnosticat cu ciroza si atrezie a cailor biliare. Ficatul meu mai functioneaza o luna. De aceea, am nevoie urgenta de un transplant de ficat. Donatorii vor fi parintii mei, in functie de rezultatul analizelor de compatibilitate. Operatia costa 100.000 de euro. O zi de internare in Clinica din Salzburg costa 700 de euro.

Va rog sa ma ajutati cu rugaciune si donatii in contul deschis de tatal meu la:

Unicredit Tiriac Bank
Sucursala Brasov Muresenilor

Titular: BOTA GEORGE LAURENTIU

Swift BACXROBU

Cont EURO: RO74BACX0000005005204320

Cont RON: RO81BACX0000005005204000

Va multumesc pentru dragostea in Domnul nostru Iisus Hristos si ajutorul vostru!

Bebe Siluan


Pliant Siluan

4 august 2010

UCRCARUAECDUDBDUAD olteanului

Pentru a pune în practică decizia Cabinetului Emil Boc de a reduce la limită numărul de angajaţi din primărie, edilii craioveni găsit o soluţie oltenească 100% prin comasarea unor entităţi, rezultând un munte de iniţiale imposibil de reţinut şi reprodus fără prompter
Noua formulă de organizare a Direcţiei de Urbanism a rezultat din următoarea comasare: Compartimentul Evidenţă Construcţii şi Documente de Urbanism, Biroul de Nomenclatură Urbană, Certificate, Compartimentul Nomenclatură Urbană, Compartimentul de Certificate de Recenzie, Certificate Atestare Registrul Unic de Atestare şi Compartimentul Banca de Date Urbane şi Avizare Documentaţii. A rezultat astfel un singur birou: NUCRCARUAECDUDBDUAD. Aşadar, la primăria Craiova funcţionează: “Biroul NUCRCARUAECDUDBDUAD", cu un număr de 10 posturi. Fără abrevieri noua entitate poartă numele de: Biroul de Nomenclatură Urbană, Certificate de Recenzie,Certificate Atestare Registrul Unic de Atestare, Evidenţa în Construcţii şi Documente de Urbanism, Banca de Date Urbane şi Avizare Documente.

3 august 2010

Senatorul Cezar Măgureanu vrea să aibă ziarul lui


Aşa cum între pedelişti a intrat dihonia (pedelişti locali sau naţionali nu are importanţă că-i tot un drac), tot aşa a intrat dihonia şi între site-ul portocaliul "giurgiu-news" (Reclamă gratuită! -n.a.) şi senazorul PDL Cezar Măgureanu. Animatorii publicaţiei electronice "giurgiu-news" i-au acordat prezumţia de trădare într-un articolaş intitulat: "Ce carte joacă Cezar Măgureanu", unde, priuntre altele, am citit: "Ales preşedinte la Organizaţia municipală Giurgiu a P.D.L., senatorul Cezar Măgureanu şi-a dat "arama pe faţă" la tentativa de alegeri interne la partidul portocaliilor giurgiuveni. Unde a deraiat de lângă actualul preşedinte Bogdan Cantaragiu. Nu ştim dacă pentru a fi alături de Mihai Dobre sau poate pentru a-şi face propriul joc. Da, propriul joc.".
Aşadar, Cezar M. joacă la două capete. Deformaţie profesională de poker-ist notoriu. Ca să pună lucrurile la punct, senatorul pendulă (PSD, PNL, Independent, PDL şi ce o mai urma...) a dat un drept la replică, unde îşi exprimă ataşamentul faţă de PDL şi dezminte acuzaţia că ar trece la PSD. Dar câte astfel de afirmaţii nu a făcut senatorul, ca mai apoi să o ia pe arătură. La finalul dreptului la replică, senatorul îi ameninţă pe portocalii de la "giurgiu-news" că-şi va face propriul ziar. Muaaaa, asta da ştire. Cezărica M. vrea să fie mogul de presă!
Cezarică, taică, te ajut şi eu să-ţi faci ziar. Uite cum procedezi. Plantezi un copac, îl creşti şi când ajunge la maturitate îl tai. Îl duci la fabrica de hârtie, duci hârtia la tipografie şi... uite ziarul, care probabil se va numi PENDULA. Va fi ziarul tău şi vei publica în el ce-ţi trece prin cap. Dar, uite, aici o să ai o problemă. Una mare. Ce scrii în filipica respectivă?