5 august 2010

Băsescu este într-o ureche. Cu dop de vată.

Preşedintele Traian Băsescu a apărut pe postul naţional de televiziune TVR1, unde a răspuns la câteva întrebări grele de tot, dar ştii ce grele???, că s-a probuşit în sondaje cu răspunsurile contrafăcute.
La un moment dat a ţinut să facă franjuri o speculaţie, conform căreia domnia sa ar fi grav bolnav şi de aceea s-a internat în spital pentru câteva secunde. De fapt care-i tărăşenia? Ne spune tot preşedintele. Cică el înoată zilnic circa o oră. Nu ne-a spus unde înoată şi în ce. Pentru că nu ne-a spus, speculăm noi. Credem că este vorba despre băi de mulţine. Doar astea-ţi dau iritaţii la timpan dacă-ţi sună într-un anume fel înjurătura primită.
Ei bine, Traian Băsescu după ce a înotat s-a gândit să-şi cureţe urechile folosind un beţişor cu vată. Asta a fost prostia lui. În loc să folosească beţişoare achiziţionate din comerţ, a apelat la un beţişor manufacturat. Din greşeală (aşa-i zice acum la ... greşeală) s-a scobit cu partea fără vată a beţişorului şi s-a zgâriat în ureche. (N.N. Ca să te zgârii în ureche trebuie să cam insisti!)
A apelat de urgenţă la specialiştii ORL care, cică, i-au pus un tampon cu nu ştiu ce substanţă şi l-au expediat la Cotroceni într-o ureche. Cu dob de vată.
Mă întreb: oare aşa ne-a condus 6 ani? Greşind sensurile? Băgăciunile? Aşa vrea să ne conducă şi în continuare? Adică în loc să bage ce-i de băgat, cum e de băgat şi unde trebuie băgat, el le întoarce de aşa natură încât răneşte întreaga naţiune?
Serviciile secrete ar trebui de urgenţă să ne spună dacă nu cumva lipsa gămăliei de vată din capul băţului prezidenţial este rodul unei mâini criminale.
La finalul intervenţiei lămuritoare, T.B. ne-a asigurat că este sănătos tun şi că dacă ar fi cazul de vreo boală ar anunţa imediat naţiunea. Bun. Aşa să fie. Dar până atunci cum se numeşte ăla de-şi provoacă răni cu beţişoare fără vată?

3 comentarii:

Anonim spunea...

De citit articolul Instigarea la exod, pe
http://taxapenonvaloareaadaugata.blogspot.com

Anonim spunea...

El este oricum intr-o ureche

Strainul spunea...

Ce bine i-ar sta marinarului legat de catarg si vasul scufundat