5 septembrie 2009

Treziti-va! Asta nu e Romania NOASTRA!


Miscarea Romanilor destepti, integri si cu atitudine!
(FRAGMENT)

DOUA ROMANII!

Suntem blocati, inerti, paralizati privind la doua Romanii: Romania LOR – hotii, coruptii, agramatii, tupeistii si Romania NOASTRA- a oamenilor cinstiti, muncitori, pregatiti, integri, capabili, tineri si destepti. Suntem dezamagiti, obositi, paralizati in plan politic, mentinuti in aceasta stare de inertie, in mod premeditat, de clasa politica, multumita de faptul ca noi am incetat sa mai reactionam si nu facem decat sa ne vedem de treaba noastra si sa ne platim cuminti taxele, multumindu-ne sa ne plangem si sa injuram. Nimeni nu mai vrea sa riste, am devenit spectatori la ceea ce ni se intampla.

NU SE MAI POATE ASA!

Petre Tutea nu a luptat o viata pentru ca d-ra din Bamboo si un cioban sa fie alesi sa ne reprezinte in Parlamentul European. Probabil se rasuceste in mormant cand vede un popor cultivat ascultandu-si conducatorii schimonosind cuvantul Google. Toti cei care au murit la Revolutie nu au facut-o pentru ca noi sa ajungem sa fim batjocoriti si sfidati de doamne cu tupeu ce beneficiaza de bugete de milioane din banii nostri. Avem o responsabilitate fata de cei de dinaintea noastra care au crezut in noi, fata de noi insine si fata de copiii nostri, sa actionam. Ni s-a inculcat ideea ca nu putem face nimic, ca orice tentativa este sortita esecului, ca nu ne putem uni, ca suntem un popor de incapabili! Nu suntem! Trebuie spart acest tipar care le convine de minune analfabetilor si hotilor care ne conduc.

SUNTEM MILIOANE DE ROMANI DESTEPTI!!!

Suntem milioane de romani educati- ne-am tocit coatele pe bancile scolilor, am trecut prin emotiile examenelor, prin stresul sesiunilor, multi am facut Master, Doctorate, in Romania si in strainatate, am visat sa schimbam lumea… ca sa ne conduca niste analfabeti acum?

Continuare pe
http://www.facebook.com/group.php?gid=200614625390


COPYRIGHT Alexandra Svet
Drepturile de autor ii apartin Alexandrei Sve

4 septembrie 2009

Crin Antonescu, keep walking

Prezent la Giurgiu pentru a se întâlni cu colegii săi de partid, liderul naţional al PNL, Crin Antonescu (însoţit de Călin Popescu Tăriceanu), a ţinut un discurs de circa o oră în faţa liderilor locali, demnitarilor, primarilor şi viceprimarilor PNL - Giurgiu.
Tema abordată? În mod firesc alegerile pentru Palatul Cotroceni.
“Ca preşedinte PNL, cu acordul tuturor forurilor de conducere ale partidului, spun că PNL nu va face jocul nici al preşedintelui Băsescu şi PDL, nici al PSD, nu va intra în nici o combinaţie de guvernare până la alegerile prezidenţiale. România este, din punct de vedere economic şi instituţional, într-o situaţie din ce în ce mai gravă. România seamănă nu a o ţară guvernată prost, ci a o ţară deja neguvernată”, a afirmat liderul liberal.
“E foarte posibil ca în perioada următoare să asistăm la o intensificare a eforturilor preşedintelui ţării şi PD-L de a încerca să elimine de la guvernare PSD şi de a încerca să pună responsabilitatea în spinarea acestuia”, a declarat Crin Antonescu, care a ţinut să precizeze faptul că eforturile de a atrage PNL într-o operaţiune în favoarea uneia dintre cele două partide sunt sortite eşecului.
"Nimic nu se poate schimba în România fără o schimbare majoră la Preşedinţie. Avem şanse să câştigăm pentru că în fiecare zi cele două partide se fac de râs. În plus PNL ştie că are un candidat la preşedinţie, în vreme ce PDL încă nu ştie cine va fi candidatul său, iar PSD încă nu ştie câţi candidaţi va avea. Eu nu pot fi cumpărat, şantajat, speriat. Eu nu fac târguri cu nimeni. Sunt departe de a fi uşă de biserică, dar nu am nimic de ascuns ca om politic. Nu am fost niciodata legat de vreo afacere pe bani publici. România are nevoie de un preşedinte echilibrat şi corect, care să nu servească interesele unui partid.", a mai spus liderul PNL.
O porţiune consistentă din discursul candidatului Antonescu la preşedinţia României s-a axat pe demontarea diversiunilor, lansate în media de către adversarii cei mai tenace ai PNL-ului, şi anume, liderii PD-L.
La un moment dat, a precizat Antonescu, i s-a reproşat primului-ministru Călin Popescu Tăriceanu că este prieten cu Dinu Patriciu. Domnul Tăriceanu a avut tria de caracter să vină în Faţa Parlamentului şi să recunoască faptul că este prieten cu Dinu Patriciu, dar niciodataă nu au făcut golănii. Şi eu mă mândresc cu prietenia lui Patriciu, care, până la proba contrarie este un om de afaceri de succes. Dar nimeni nu poate să spună că am făcut vreodată afaceri cu Dinu Patriciu sau cu altcineva. Îl invit pe Traian Băsescu să vină în faţa Parlamentului şi să spună că este prieten cu Elena Udrea şi Dorin Cocoş şi că nu au făcut niciodată vreo golănie împreună.
La finalul întâlnirii Crin Antonescu şi Călin Popescu Tăriceanu au fost la dispoziţia presei locale şi naţionale, în cadrul căreia a declarat că nu crede că are acelaşi electorat cu cel al lui Sorin Oprescu, astfel încât nu el este candidatul de la care actualul primar al Capitalei ar putea să ia voturile în cazul în care ar candida la Presedinţie.
Referindu-se la retragerea din cursa pentru Cotroceni a Prinţului Radu, Antonescu a declarat: . "Aparent, cel puţin, retragerea Principelului poate fi socotită ca favorabilă. Eu vă spun, fără niciun fel de ipocrizie, că regret retragerea lui Radu Duda din simplul motiv că, într-un peisaj destul de agitat, discursul lui era mai discret, dar mai elegant, mai civilizat. Se poate presupune că mă favorizează pentru că, atât cât s-a putut studia pe sondaje, cercetări sociologice cunoscute, majoritatea celor care exprimau intenţie de vot pentru Radu Duda sunt mai degrabă oameni de dreapta".
Referindu-se la o eventuala încercare a pedeliştilor şi a lui Traian Băsescu de a recola câţiva parlamentari în eventualitatea ruperii coaliţiei şi încercarea PDL de a guverna fără PSD, Antonescu a spus: "Traian Băsescu şi PDL ar putea şterpeli câţiva parlamentari, dar niciodată alegătorii noştri".

Crin Antonescu la Giurgiu/ PDL poate şterpeli câţiva parlamentari, dar niciodată alegătorii noştri

Astăzi, 4 septembrie a.c., preşedintele PNL Crin Antonescu s-a întâlnit la Giurgiu cu activul de partid. Aşa ar fi sunat începutul unei ştiri în presa vremii. Nu spun care. Dar aşa s-a şi întâmplat. Crin a venit, s-a întâlnit cu conducerea locală liberală, cu primarii, viceprimarii şi simpatizanţii PNL, cu toţii strânşi în sala mare a Ateneului Nicolae Bălănescu din Giurgiu. A fost însoţit de Călin Popescu Tăriceanu.

Aplauze. Ovaţii. A vorbit. A spus ce şi cum cu PDL, cu Traian Băsescu şi cu PSD. A atras atenţia că… şi că… şi că… A promis. S-a arătat încrezător în şansele sale.

A invitat presa să înregistreze tot. Ca să taie pofta piraţilor de a înregistra pe ascuns şi ilegal. Eu nu am înregistrat. Am notat câteva declaraţii ce mi s-au părut interesante.

Vă intereseaza ce a spus? Vă relatez ceva mai târziu, să-mi lipezesc ideile, că abia ce şi-au luat tinerii liberali La revedere. Vă spunem: la revedereee. La reeveedeeereeee. Vă spunem : la revedeeeereee! de la liderul lor suprem, nu înainte de a-i “recita” un fel de pluguşor pe ritmul răcanului american care îşi face înviorarea de dimineaţă.

3 septembrie 2009

Eveniment tragic pe terenul de fotbal


Bine v-am regasit, dragii mei.
Din păcate trebuie să reîncep postările consemnând un eveniment tragic petrecut pe stadionul Dunarea Giurgiu.
Fotbalistul Alexandru Iatan, fost component al echipei naţionale de juniori, a decedat in timpul unui antrenament, înaintea partidei cu Dinamo II, divizia B. Portarul Iatan era în varstă de 19 ani şi fusese împrumutat de la F.C. Astra Ploieşti. Tânărul fotbalist a decedat pe data de 2 septembrie 2009 pe terenul de fotbal, după ce a primit o minge în stomac, in urma unei lovituri de la 11 metri.
Lovitura părea să nu-l fi afectat prea tare. S-a sculat, a mai încercat să apere alte două lovituri, după care a căzut secerat la pământ. Alexandru Iatan era elev la colegiul Mihai Viteazu din Ploieşti şi se afla doar la cel de-al doilea antrenament efectuat cu noua lui echipă. Foştii lui antrenori îi prevedeau un viitor strălucit, considerându-l un mare talent.
Corpul fotbalistului se află acum la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti, pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii. Dumnezeu să-l odihnească. Condoleanţe familiei. Suntem informaţi că înmormantarea va avea loc sâmbătă in comuna Plosca jud. Teleorman, locul unde s-a născut.
Amănunte pe marginea acestui tragic eveniment, ne oferă antrenorul echipei Dunărea Giurgiu, Marin Barbu.