3 septembrie 2009

Eveniment tragic pe terenul de fotbal


Bine v-am regasit, dragii mei.
Din păcate trebuie să reîncep postările consemnând un eveniment tragic petrecut pe stadionul Dunarea Giurgiu.
Fotbalistul Alexandru Iatan, fost component al echipei naţionale de juniori, a decedat in timpul unui antrenament, înaintea partidei cu Dinamo II, divizia B. Portarul Iatan era în varstă de 19 ani şi fusese împrumutat de la F.C. Astra Ploieşti. Tânărul fotbalist a decedat pe data de 2 septembrie 2009 pe terenul de fotbal, după ce a primit o minge în stomac, in urma unei lovituri de la 11 metri.
Lovitura părea să nu-l fi afectat prea tare. S-a sculat, a mai încercat să apere alte două lovituri, după care a căzut secerat la pământ. Alexandru Iatan era elev la colegiul Mihai Viteazu din Ploieşti şi se afla doar la cel de-al doilea antrenament efectuat cu noua lui echipă. Foştii lui antrenori îi prevedeau un viitor strălucit, considerându-l un mare talent.
Corpul fotbalistului se află acum la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti, pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii. Dumnezeu să-l odihnească. Condoleanţe familiei. Suntem informaţi că înmormantarea va avea loc sâmbătă in comuna Plosca jud. Teleorman, locul unde s-a născut.
Amănunte pe marginea acestui tragic eveniment, ne oferă antrenorul echipei Dunărea Giurgiu, Marin Barbu.

Niciun comentariu: