23 octombrie 2010

FINALUL DICTATURII PORTOCALII


Şi eu mă alătur celor ce susţin MOŢIUNEA. Putem evita o catastrofă naţională prin stoparea dictaturii portocalii. Moţiunea este o soluţie paşnică. Lăsaţi cale liberă democraţiei autentice!

21 octombrie 2010

Fotbal pentru Miruna


20 octombrie 2010

Pedeliştii recunosc că au votat greşit în favoarea poporului român

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi 20 oct. a.c., un proiect de lege iniţiat de parlamentari PSD+PC şi PNL prin care se instituie aplicarea TVA de 5% la alimentele de bază. În acelaşi plen, s-a aprobat ca pensiile sub 2.000 de lei să nu fie impozitate. Deoarece Camera Deputaţilor este forul decizional, legile urmează să fie trimise la promulgare, preşedintelui Traian Băsescu.
Printre democrat-liberalii care au votat cele două legi se numară şi miniştrii Elena Udrea, Ioan Botiş si Gheorghe Ialomiţianu.
După vot parlamentarii PDL şi-au tras unul altuia câteva palme ca să se trezească la realitate şi au declarat că legile au fost adoptate dintr-o eroare. Ca atare, susţin ei, vor face tot ce vor putea pentru a îndrepta greşeala de a vota scăderea taxei pe valoarea adăugată şi neimpozitarea pensiilor sub 2000 de lei.
Cu alte cuvinte, pedeliştii au votat din greşeală încercarea opoziţiei de a lua de pe umerii poporului înfometat o mică povară, reducând TVA-ul la alimentele de bază, aşa cum este firesc în situaţii de criză.
"Greşeala" ne arată că pedelişti au intrat în ceasul de pe urmă votând legi în favoarea românilor. Când Dumnezeu vrea să-l piardă pe om, mai întâi îi ia minţile. Pedeliştii sunt la un pas de Bălăceanca. De data asta Dumnezeu a fost ceva mai atent cu noi, obligându-i pe duşmani să greşească. Speranţa pedeliştilor este ca Traian Băsescu să nu promulge legile votate (greşit) de ei. Unde mama dracu a fost Roberta Anastase şi Cotoiul ei?

18 octombrie 2010

CÂND SE FURA, CUM SE FURA !


Preluat de pe blogul: Hăituit în ţara mea

- inainte de ‘89 toti romanii furau echitabil unii de la altii. Statul ii fura echitabil pe tovarasi, iar tovarasii furau statul.
- 1990-1996 se fura pe scheme si inginerii financiare de tip piramidal. Cei care au furat s-au numit mai tarziu oameni de afaceri.
- 1996-2000 se fura din privatizari. Comisioane de zeci de milioane de euro, industrii intregi vandute pe 1 leu. In perioada asta se nasc industriasii gen Patriciu.
- 2000-2004 se fura din marile privatizari, retrocedari si derogari de la plata taxelor si impozitelor. Cei care au furat s-au numit mai tarziu moguli.
- 2004-2008 se fura din investitii si contracte cu statul. Statul a investit in buzunarele smecherilor. Cei care au furat azi le spunem “baieti destepti”.
-2008-2010 privatizari nu se mai pot face, investitii nu, ca a venit criza. Asa ca s-a furat direct din bugetul statului.
-2010 – prezent bugetul nu mai exista. Asa ca se fura direct din buzunarul romanilor, salarii, pensii…!

Sursa: Din intelepciunea populara (de pe net)

Tri, şese, şepti, tri, ziero... No, băi, Ionel!


Am râs cu lacrimi. Acultaţi şi dumneavoastră dulcele grai moldovinesc de dincolo de Prut. Spaima telecomului.