20 octombrie 2010

Pedeliştii recunosc că au votat greşit în favoarea poporului român

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi 20 oct. a.c., un proiect de lege iniţiat de parlamentari PSD+PC şi PNL prin care se instituie aplicarea TVA de 5% la alimentele de bază. În acelaşi plen, s-a aprobat ca pensiile sub 2.000 de lei să nu fie impozitate. Deoarece Camera Deputaţilor este forul decizional, legile urmează să fie trimise la promulgare, preşedintelui Traian Băsescu.
Printre democrat-liberalii care au votat cele două legi se numară şi miniştrii Elena Udrea, Ioan Botiş si Gheorghe Ialomiţianu.
După vot parlamentarii PDL şi-au tras unul altuia câteva palme ca să se trezească la realitate şi au declarat că legile au fost adoptate dintr-o eroare. Ca atare, susţin ei, vor face tot ce vor putea pentru a îndrepta greşeala de a vota scăderea taxei pe valoarea adăugată şi neimpozitarea pensiilor sub 2000 de lei.
Cu alte cuvinte, pedeliştii au votat din greşeală încercarea opoziţiei de a lua de pe umerii poporului înfometat o mică povară, reducând TVA-ul la alimentele de bază, aşa cum este firesc în situaţii de criză.
"Greşeala" ne arată că pedelişti au intrat în ceasul de pe urmă votând legi în favoarea românilor. Când Dumnezeu vrea să-l piardă pe om, mai întâi îi ia minţile. Pedeliştii sunt la un pas de Bălăceanca. De data asta Dumnezeu a fost ceva mai atent cu noi, obligându-i pe duşmani să greşească. Speranţa pedeliştilor este ca Traian Băsescu să nu promulge legile votate (greşit) de ei. Unde mama dracu a fost Roberta Anastase şi Cotoiul ei?

Un comentariu:

ionelmuscalu spunea...

ce insinuezi maestre legat de miss Alma si cotoiul ei? si ce te roade unde au fost? cred ca mai important este ca PDL-istii au votat pe dos, fiindca asa li s-a comandat!