18 mai 2012

Filiala Giurgiu a PNL este invadată de pedelişti

PNL Giurgiu a fost penetrat de foşti lideri ai PDL - Giurgiu, cărora Biroul Politic Teritorial le-a rezervat posturi de vicepreşedinţi în cadrul filialei. Propunerea a fost aprobată în BPT.
Fostul preşedinte al filialei PDL Giurgiu, "contestatul", "hulitul", "duşmanul giurgiuvenilor", "demolatorul primăriilor liberale şi pesediste", persoana în sarcina căreia liberalii giurgiuveni puneau atacarea în intanţă a bugetului propriu al Consiliului Judeţean, este acum liberal de frunte.
Un alt post de vicepreşedinte a fost rezervat primarului pedelist al oraşului Mihăileşti, Mihai Dobre, omul care l-a împins afară din cuib - citeşte PDL - pe Marin Anton, cu sprijinul substanţial al lui Vasile Blaga.
Iată-i acum pe cei doi "duşmani", toartă la toartă, în cadrul PNL Giurgiu.
Nici oscilantul primar al comunei Clejani - Florin Nidelea, zis: azi în PNL, mâine în PDL şi viceversa -, nu a fost uitat. A fost decorat cu un post de vicepreşedinte pentru fapte de vitejie săvârşite şi într-o barcă şi în alta.
Zvonurile ce circulă nestingherite şi neinfirmate prin târg susţin că lui Marin Anton i se pregăteşte un loc în viitorul guvern. Sau un loc de senator de Giurgiu.
Visul de aur al lui Traian Băsescu de a realiza o fuziune totală între PD şi PNL este pe cale să se întâmple la PNL Giurgiu.
Bravos naţiune liberală, halal să-ţi fie !

Niciun comentariu: