3 septembrie 2010

Se întâmplă în România


Preluare de pe blogul http://haituitintaramea.blogspot.com

Nu inteleg de ce toata lumea spune ca Blaga e un ministru competent. Sub mandatul sau jafurile s-au inmultit, accidentele de circulatie la fel, tilhariile si hotiile, nu mai zic. Ultimul lucru intimplat:

Liberalul Cristian Olteanu, internat după ce a fost bătut cu o bâtă în faţa casei

Preşedinte PNL Sector 5, Cristian Olteanu, este internat la Spitalul Universitar după ce a fost bătut în faţa casei cu o bâtă. Olteanu este tatăl fetiţei care a fost bătută de bona Lovinica Dinu, aceasta fiind condamnată definitiv ieri de către Tribunalul Bucureşti, la amendă penală şi daune morale pentru lovire şi alte violenţe.

Contactat telefonic de Antena 3, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat că nu poate confirma că ar fi existat vreo legătură între incidentul în care a fost implicat liderul liberal şi decizia luată miercuri de către Tribunalul Bucureşti. Acesta a precizat că Olteanu se află, într-adevăr, internat, în urma unei altercaţii în care a fost implicat.

Christian Ciocan a mai declarat că poliţiştii îi caută pe agresori, iar după ce Cristian Olteanu îşi va revenit, vor lua o declaraţie de la acesta, pentru a se stabili împrejurile în care s-a produs agresiunea.
Update: Starea lui Cristian Olteanu e foarte grava, acesta avind hemoragie cerebrala.

Un comentariu:

Alta Cioaca spunea...

Cand Cioaca o sa-i gaseasca pe agresori, sa ma sunati si pe mine sa vad ninunea.