19 septembrie 2012

Manele politice giurgiuvene


Despre Marin Anton, actualul consilier al secretarului de stat de la Ministerul Transportului, fost preşedinte al filialei Giurgiu a PDL, s-au scris multe. Adevarte pe alocuri, fanteziste in alte situatii. De numele lui Marin Anton se leagă soarta RAFO Oneşti. El consideră că prezenţa sa în conducerea RAFO a fost una benefică, altii, mai informati ca noi, consideră că de fapt el a pus umărul la prăbuşirea rafinăriei. Vezi declaraţia lui Traian Băsescu şi sintagma “JAFO ONEŞTI”.
S-au afirmat multe in presa locală despre Marin Anton, dar niciodată nu s-a scris un articol mai laudativ (ca să ne exprimăm elegant) ca cel semnat de Claudiu Cimpoeru pe site-ul Stiri Giurgiu. Explicaţia acestei schimbări de macaz este una singură. Site-ul este apropiat de PNL Giurgiu. Să facem o mică trecere în revistă a traseului politic al lui Anton în ultimii doi ani. A combătut de-a lungul şi de-a latul judeţului Giurgiu cu multă vitalitate pentru PDL, racolând primari liberali şi social-democraţi la greu. La un moment dat a intrat în conflict cu Vasile Blaga şi primarul din oraşul Mihăileşti (jud. Giurgiu). În preajma alegerilor locale Marin Anton a virat-o de la PDL la PNL, unde a fost recompensat cu functia de vicepresedinte PNL Giurgiu, ştergându-i-se cu buretele toate declaraţiile şi acţiunile anti-PNL.
Marin Anton nu a venit cu mâna gloală, a adus ca zestre în PNL câţiva primari pedelişti. Asta este curvărăsia politică locală, nu trebuie să mire pe nimeni. La aşa politichie, aşa mass-media.

Niciun comentariu: