29 octombrie 2009

La conducerea APDF Giurgiu a revenit un director dat afară chiar de ministrul care l-a repus în funcţie

La Giurgiu s-a petrecut un lucru, care dacă nu ar fi de plâns, ar fi cu siguranţă de râs cu gura până la urechi, alături de un cârd de curci, dar care ne arată până unde s-a ajuns cu jigodismul politic.
De curând administraţia locală a fost vizitată de un grup de oameni de afaceri olandezi, interesaţi să investească în zona Port Giurgiu. Şi nu numai.
Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, i-a primit la sediul Primăriei pe olandezi şi le-a prezentat oportunităţile de afaceri. Olandezii l-au rugat să le prezinte cel puţin o realizare cu fonduri europene.
Delegaţia olandeză a fost invitată să vadă la faţa locuilui un astfel de proiect pus în practică. Este vorba despre linia de centură a Giurgiului, podul peste canalul Plantelor şi drumul ce face legătura între Port Giurgiu şi linia de centură.
Şi acum ţineţi-vă bine că urmează un episod din filmul "Portocala mecanică democrato-liberală". Ajunşi în Portul Giurgiu, primarul a dorit să-l prezinte olandezilor pe directorul APDF (Agenţia Porturilor Dunării Fluviale), în persoana lui Dan Ofiţeru. Supriză!! Ofiţeru a primit delegaţia, a mulţumit pentru vizită, dar i-a anunţat că de 24 de ore nu mai este director! În locul său a fost (re)numit Cristian Nemţescu.
Cine-i Cristian Nermţescu? Un fost director APDF, dat afară de ministrul Radu Berceanu pentru incompetenţă şi ceva legat de fraudă.
Dan Ofiţeru este membru PSD (fost cândva la PD), numit ca director tot pe criterii politice. Cristian Nemţescu membru PDL. Şi cua sta am spus tot. Dar ce vor fi spunând olandezi la ei acasă despre aiureala din România. Azi esti director. Peste noapte nu mai eşti. Investitorii cu cine ar trebui să încheie un contract de afaceri?

Niciun comentariu: