15 mai 2009

Mădălin Gură de Haur

Supărarea lui Mădălin Voicu a ţinut până la colţul străzii.
Pus pe liber de Marean Vanghelie, Medelin a găsit timp să-i cânte lui Naty Meir la spectacolul de lansare în cursa pentru Cotroceni. Măcar de i-ar fi cântat..."Nu eşti tu puţin cam prost. puţin cam prost...", ar fi fost ceva.
Medelin Voicu a terminat turul televiziunilor, unde l-a porcăit ca la uşa cortului pe Marean Vanghelie, şi s-a pus pe făcut bani. Bani frumoşi, pentru că Meir nu s-a uitat la euroi când a venit vorba să-şi plăteasca bocitoarele.
La finalul recitalului, Medelin i-a urat, de bine, lui Meir. S-a abţinut la timp să nu-i ureze bafto delo delo la fotoliul de preşedinte. Menestrelul şi-a revenit la timp şi a dat-o la întors, conştient că gherţoiul de Geoană are ochi şi urechi printre spectatori.
Mădălin Voicu (N.a. Revenind la lucruri serioase, putem să-i spunem Mădălin Voicu şi nu Medelin precum prietenul său Marean Vanghelie), acest deputat de Giurgiu, acest pârât deputat de Giurgiu, nu-şi găseşte timp să vină în mijlocul maimuţelor care l-au votat, cu o banană, o portocală sau un kil de ananas, că aşa se vine la maimuţe. Am zis maimuţe, parafrazându-l pe Voicu. Guriţa lui cea cântătoare i-a făcut pe giurgiuveni maimuţoi într-un interviu acordat unei reviste.
Ne merităm soarta. Avem ce am ales, chit că unii dintre noi au avut alte opţiuni. Nu zic... mai bune, zic doar alte opţiuni. Ce nu ştie Mădălin Voicu este faptul că Marian Vanghelie l-a scos afară din PSD, nu din Giurgiu, unde în continuare este deputat. Sau poate nu?? Dracu mai ştie cum este. Cu un astfel de politican pârât nu poţi fi sigur de nimic. Azi se ţigăneşte cu ai lui şi cântă la adversari, mâine se împacă şi se aliniază cârduluiu. Aşa este el, fire de artist. A, să nu uit. Zilele trecute l-am văzut şi auzit pe Miron Mitrea, alt politician de trei parale, luându-i apărarea lui Mădălin Voicu. M-aş fi mirat să nu o facă. Dacă nu el, atunci cine?
Eu cred că dacă marele Ion Voicu, tatăl lui Mădălin, ar mai fi trăit, i-ar fi dat cu vioara în cap şi l-ar fi consemnat la domiciliu o lună, să-i treacă de deputăţie.
Băi, domn deputat, du-te, vere, la o frecangeală, ca în tinereţe, cu prietenii tăi Mizil şi Maurer şi lasă-ne în tristeţea noastră! Nu-mi face plăcere să-i dau dreptate lui Vanghelie, dar trebuie să recunosc că a ştiut el de ce te-a uşuit. La lansarea lui Mircea Geoană nu te-am văzut pe scenă. Ai tăcut mâlc. De ceeee? Guriţa ta vrăjită nu cântă pe sarcină de partid? Cântă numai pe bani? Nu ai avut curajul să-i spui asta Stănacului, pardon, Gherţoiului, cum îţi place să-i spui lui Mircea Geoana, ratând astfel un teanc de euro sau un şut direct în cur. Şut pe care trebuie să ţi-l dăm noi, giurgiuvenii, dacă ne mai treci la "şi alţii" şi nu vii mai des să ne cânţi aria deputăţiei.

Niciun comentariu: