11 mai 2009

Bădălău reîncărcat

După ce a eşuat lamentabil anul trecut în tentativa sa de a ocupa postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, fostul deputat Niculae Bădălău a fost ejectat din PSD Giurgiu şi trecut pe linie moartă.
Principalele acuzaţii care i s-au adus au fost: o prestaţie jalnică în funcţiile de preşedinte PSD Giurgiu şi deputat de Giurgiu. De asemenea, prestaţia sa din timpul campaniei electorale pentru alegerile locale a fost una de natură să-l îngroape definitiv.
Vă reamintim că Niculae Bădălău este protagonistul unui scandal de proporţii în campania electorală pentru alegerile locale din anul 2008, când a ameninţat cu pistolul câtiva adversari politici.
Bădălău a fost menţionat şi în scandalul "chirie pentru parlamentari", când a fost acuzat că a încasat sume frumuşele de bani pentru a-şi plăti un apartament în Bucureşti, în condiţiile în care avea o locuinţă proprietate personală în Capitală. Şi nu în ultimul rând, Niculae Bădălău, prosper om de afaceri, a fost acuzat că a tranzacţionat un teren introdus în intravilanul unei localiăţi. În urma ingineriilor financiar-funciare a încasat circa 3 milioane de euro.
Prezent la Giurgiu, ca să-l demită pe deputatul Mădălin Voicu, preşedintele PSD Bucureşti, Maian Vanghelie, a insistat pentru reactivarea lui Niculae Bădălău. Nu a dat prea multe explicaţii. Şi cele puţine oferite, au fost atât de confuze încât nimeni nu a înţeles de ce Bădălău trebuie să revină pe scena politică şi nu stă, ca o cloşcă pe milioanele lui de euro, în Bolintin Vale. Oricât a încercat Marian Vanghelie să dreagă busuiocul, nu a reuşit să ne pună ochelari de cal. Cu toţii am intuit că banii, care este, ai lui Bădălău, ie buni, mânca-ţi-aş!
La revenirea lui Bădălău nu puteam să nu-i fac o dedicaţie muzicală. O glumă la rubrica: Nu te supăra, frate, că ne supărăm!.

Niciun comentariu: