28 mai 2011

Emil Boc, această maşinărie stricată

Mergeţi la televiziuni şi explicaţi lumii că aţi făcut bine ce aţi făcut şi nu vă mai lăsaţi certaţi de jurnalişti.
În linii mari şi în esenţă cam astea au fost îndemnurile lui Traian Băsescu spre pedelişti. Portocalii au luat-o ca pe o sarcină de serviciu şi s-au pus pe treabă. L-am văzut pe Ioan Oltean la Antena 3 şi pe Emil Boc la Realitatea Tv. Doi penibili.
De departe cel mai penibil a fost Emil Boc care a gafat impardonabil. Încercând să împuşte doi iepuri dintr-un foc: să "explice" şi să nu se la se "certat" de jurnalişti, a sfârşit înotând într-un mare rahat făcut chiar de el.
Iată ce înseamnă să-ţi pierzi simţul măsurii, să fii invitat doar la emisiuni unde ţi se ridică mingea la plasă, unde nimeni nu te contrazice, toată lumea este numai zâmbet, aprobare şi miere.
Emil Boc a scăpat porumbelul din gură şi a recunoscut că justiţia se opreşte ca cerşetorul la poarta partidului. Dacă eşti pedelist nu ţi se poate întâmpla nimic, chit că furi ca-n codru, faci evaziuine fiscală de se vede de pe Lună sau eşti artizanul unor organizaţii mafiote, de pe urma cărora toţi partizani au ceva de câştigat.
În dorinţa lor de a fi cinstiţi cu Emil Boc, jurnaliştii de la Realitatea au sintetizat corect declaraţia premierului, afişând-o pe burtieră; moment în care, realizând gafa de proporţii astronomice, Boc a sărit ca ars ameninţând cu părăsirea studioului şi sesizarea CNA dacă nu se vor retrage de pe burtieră aşa-zisele "minciuni" şi "manipulări". Dezicându-se de propriile-i declaraţii, Boc a arătat lumii întregi că nu întâmplător traversăm cea mai neagră perioadă de după 1989.
Fără să se lase intimidaţi, realizatorii emisiunii au continuat să păstreze pe burtieră declaraţia lui Boc.

Niciun comentariu: