2 iunie 2011

"După 20 de ani", de Ion Iliescu / Nea Nelu a venit la Giurgiu cu poveşti din ţara sa

În loc să-şi ronţăie bătrâneţile liniştit, Ion Iliescu... (Nu ştiţi cine-i Ion Iliescu???... domnul acela cu zâmbetul la 360 de grade care a adus minerii în Bucureşti să planteze panseluţe cu toporişca şi bâta în Piaţa Universotăţii, eliberată de "bande de legionari şi de golani")... a sosit astăzi (2 iunie) la Giurgiu, la invitaţia preşedintelui PSD Giurgiu, care, în lipsă de activitate, s-a apucat de resuscitări.
Cu acest prilej cel ce a lansat celebrele panseuri: "politică de cumetrire", "de ce ţipi, băi, animalule" sau "lasă-i să fiarbă în suc propriu" (apropo de Golanii din Piaţa Universităţii) şi-a lansat şi la Giurgiu volumul de memorii "După 20 de ani", dovedind că nu l-a lăsat memoria. Nenorocirea lui este că nici pe noi nu ne-a lăsat.
Mi-am permis să nu mă duc la întâlnirea "istorică" cu Iliescu, scuzaţi cacofonia, dacă puteţi sau dacă veţi considera că este necesar, pentru că omul responsabil de mineriada din 15 iunie 1990, cloşcă a tuturor mafioţilor din FSN, FDSN, PDSR şi cu voia dumneavoastră ultimul pe listă - PSD, nu face poarte din istoria mea. Ce ar putea să-mi spună Ion Iliedscu după 20 de ani? Dacă ar putea să ne dea înapoi cei 20 de ani pe care i-a otrăvit, l-aş propune spre beatificare. Să aibă astfel un motiv întemeiat să râdă la 360 de grade.

2 comentarii:

Tinel spunea...

Nu l-a lşuat nimeni la goana cu pietre?

Petre Simion spunea...

Ce mai vrea faraonul comunist de la voi?