16 martie 2012

Justiția aplică o palma grea pe obrazul gros al PDL-ului

În urmă cu aproximativ o lună, Prefectura Giurgiu, prin prefectul Robert Cristoi, a atacat in Contecios Administrativ bugetul propriu al Consiliului Județean Giurgiu, blocând astfel pentru o bună bucată de vreme salariile angajaților din consiliul județean și direcțiile aflate în subordinea consiliului, dar și investițile pe raza județului.
Astăzi Judecătoria Giurgiu s-a pronunțat cu privire la legalitatea hotărârii CJ Giurgiu care stabilește bugetul propriu de venituri și cheltuieli, considerând că nu s-a încălcat nicio lege. Așadar, acțiunea lui Cristoi, la îndemnul președintelui PDL Giurgiu a picat în gol. Justiția a demontrat încă o dată că totul a fost o manevră politică menită să-l împiedice pe președintele CJ Giurgiu să-și îndeplinească în bune condiții mandatul, știut fiind faptul că Robert Cristoi va fi candidatul PDL la funcția de primar al municipiului Giurgiu, in timp ce Marin Anton - actualul secretar de stat în Ministerul Mediului, nume legat strâns de afacerea JAFO ONEȘTI, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu.
În opinia mea, și Cristoi și Anton și-au jucat cariera politică la nivelul județului Giurgiu. Trebuie să fii cel puțin nebun să votezi astfel de oameni, dovediți de Justiție ca incapabili și răuvoitori, care n-au făcut altceva decât să joace la ruleta interesului de partid soarta a mii de oameni din județul și municipiul Giurgiu.
Sper ca cele două personaje de tristă prezentă să nu aibă proasta inspirație să atace cu recurs decizia Judecătoriei Giurgiu. Te poți aștepta la orice, de aceea ne abținem deocamdată de la alte comentarii.

2 comentarii:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Metaxa spunea...

Ady,
ma altaur cu speranta demersului tau.
Lumina sa invinga intunericul si durerea.